Dispozice: DRC chybové hlášení

N

no_mad

Guest
Ahoj všem, V Konžské demokratické republice, je tato zpráva. Chybová zpráva: min hustota Poly2 oblasti 30% Co to znamená? Musím se dát více Poly2 ve svém uspořádání. Prosím o radu. -No_mad

[Quote = no_mad] Ahoj všem, V Konžské demokratické republice, je tato zpráva. Chybová zpráva: min hustota Poly2 oblasti 30% Co to znamená? Musím se dát více Poly2 ve svém uspořádání. Prosím o radu. -No_mad [/quote] Je-li ur stále mají rozložení v dolní části hierarchie, není potřeba dát fiktivní poly2 dosud. U může dát figuríny poly2 v nejvyšší hierarchie, jak mimimum státy hustoty pravidlo.

Všechny slévárny požadují minimální hustotou pro některé vrstvy, jako poly, METAL, protože v případě, že není dostatek kovu hustotou nebo poly hustota, bude celý čip profil roztržený a zařízení může být nakonec zhroutila v případě, že zemřít jako velikost je velká.

Ahoj, Běh calibrerun-gui a vyberte obklady vytvářet atrapy .... + Gafsos

Ahoj gafsos, jsem se snažil pomocí ur řešení. Ale když spustím můj kalibru Nevidím žádnou volbu pro obklady. S pozdravem, jsem pomocí Mentor je IC Flow. Je to zdokumentováno v ráži uživatelské příručky? Prosím o radu Díky předem,-no_mad

Poly nestačí v rozvržení. Min se zdá být 30%. Zkontrolujte, zda je možné vyplnit u figuríny poly. Některá rozložení figuríny nesmí mi dát.

Dobrý den, V okně Unix, spuštění calibrerun rozhraní zadáním příkazu calibrerun-gui a následující okno (viz attachement1) Můžete si vybrat jednu z těchto možností spustí odpovídající kontroly. Zde je uveden figurín generace. Chcete-li provést obklady generace, vyberte "Spustit Calibre Obklady" a zadejte OK. Můžete si všimnout, že odhlášení ověření nemá vliv na figuríny generace: To se týká pouze Konžské demokratické republiky, LVS a anténní kontroly, které jsou povinné před schválení návrhu. Pak následující okna otevřená (viz attachement2) To je obvyklé prostředí, Ráže:. (. Personnalize do figuríny generace) 1., je nutné zvolit různé požadované volby . Výchozí přizpůsobení se doporučuje. Upozorňujeme, že do stejného okna lze získat zadáním příkazu:. calibrerun-obklady a , jakmile differents pole se vyplní, může být žádost spustit a výstupní soubor TILES.gds2 je vytvořena automaticky ( může být změněno v oblasti výkonu). Nakonec, když je provedena figurín generaci, GDS soubor s figurínami najdete v run (ve výchozím nastavení. / TilingRunDir). Který to je jasné nyní Gafsos

Proč se přidat ručně? Je to jen jednoduchý úkol a můžete postarat sami, kde přidat další figuríny. dont 'spoléhají na stroje a nástroje, tak často. Pojďme zpět k základům

Dobrý den, děkujeme za všechny podněty a rady. Vím, že se jedná o jednoduchý a snadný úkol, přidat další fiktivní ručně. Prostě někdy se chci nechat nástroje Fix it for me:). Tak jsme utrácet tolik peněz na nákup softwaru. Proč nemůžeme plně využít to? ;)-No_mad

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back