Divider týkající se

U

urslen

Guest
by ne.bitů v čitateli o rozdělení být vždy dvakrát bit velikost jmenovatele.

I am using std_logic_vector

Slyšel jsem o žádné takové pravidlo .. pls udělat některé věci mi jasné, co se vám snaží rozdělit, co je knihovna, která u používáte ... to má obecný rozdělení obvodu??...mohou u pasta ur kus kódu, ve všech probalities chyba je špatně interpretován u.

Já jsem havin prob kdy v čitateli je menší než jmenovatel.když jdu na reálná čísla, pak není syntetizovatelné.Zde je příklad Wat jsem snažím dělat

(11 * 1100100 * 1111101000 * 1111101000) / (1100100 * 10 * 10100000 * 11)
mohou u sugeest, jak jsem jít o tom.Zkoušel jsem nějaké dělení, ale pak jsem si říkal, že chyba divesion pravomocí 2 je možné pouze.pls dejte mi vědět, jak na to

To záleží na algoritmu používáte věřím, že používáte SRT algoritmus, určitě v algoritmu SRT dělitele, musí být větší než polovina čitatel ne menší než polovina z toho, jak jste uvedl, toto může být hotové s škálování.nejen to, že je lepší algrithm používá quoitent předpověď, že reuires dělitel, který má hodnotu větší abslute 7 / 8 a menší než 9 / 8, budete muset udělat, škálování a normalizaci vzhledem k tomuto omezení.
Neviděl jsem nikoho, že používá SRT algoritmy, takže doporučuji použít nonrestoring binární algoritmus, který je nejčastěji používán v divizi, protože má trochu precesion za krokem je vhodný pro většinu aplikací DSP a mikroprocesory.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back