Divný MCU chování: Možná napájení?

S

Slayerza

Guest
Ahoj,
Mám divný phenomenan vyskytující se svým MCU systémem.
Systém se skládá z hlavní jednotky (řízení LCD a Bluetooth modul, stejně jako I2C) a severals slave zařízení (Digital, Analog, RS232, atd.).

Zde je problém, velitel jednotky a Nerozhoduje 1 slave funguje dobře, ale když jsem se přidat další slave Napájení exibis tyto vlastnosti

Pokud je přístroj nečinný (pouze velitel a jeden slave) zařízení, čerpání cca 75 ma když jsem se přidat druhý slave (přístroj vypnut první) současný bodce na ~ 90 mA a pak klesne na ~ 65 mA, kde to zůstane.Jakmile se to stane MCU Zdá se, že zámek a nereaguje na žádné vstupy, ale také nejde do resetu.

Nějaké nápady / návrhy, jak příčinou může být.

Testoval jsem na šortky, a jak jsem řekl, vše je v pořádku v master-slave režimu.

Na zdraví
Vrah

Ahoj
Zdá se, že se díváte tepla problém.Možná budete muset mít chladič na napájení.Také budete muset použít transformátor s vyšší proudové zatížitelnosti

Díky
Haytham

Mohlo by to souviset s Špičkový proud, i když nemohu říci s jistotou, jak to ovlivní micro.
Má druhá slave musí být hot-puggable?Pokud ano, jste podnikli nějaká opatření pro omezení Špičkový proud?
Prhaps se můžete podělit o pár více informací o vaší žádosti, pokud je to možné.Stejně jako, jaký druh komunikace, kterou mezi veliteli a otroky, jak moc je sdílí komponenty, atd.

Ahoj,

Pokud výkonové o transforer je 250mA proč 80mA způsobit problémy.Zadruhé transformátor zajišťuje 9V, a to je recified, vyhladí a upraveno na 5V a 3.135V bez větších tepla vyrábějí.

Za druhé zařízení komunikovat spolu navzájem přes I2C @ 100 kHz, a některá zařízení mají také RS-232 COMMS (přes tranciever).Všechny devics připojení k dodání souběžně, ale současná jsem změřil bylo přijato na společném uzlu.

Díky
Vrah

No, nemusí být napájení po všem.
Je možné, že komunikace I2C poškodí, ale velitel nezpracovává to správně a zavěsí.
Můžete plrobe s působnosti některé signály?Mohou poskytnout vodítko.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back