dlouhé digitální projekční matice

R

rishi254

Guest
Dobrý den pane

Mám projekt přihlásit se keypresses z haly 60m X 50 metrů plochy.Existuje asi 500 výhybek v této oblasti (ve skutečnosti tam r 500 uživatelů posezení v tomto sále, každý stůl má jeden přepínač switch, Reset switch).

Stoly jsou uspořádány jako 10cols X 50 řádků.

Přemýšlel jsem o jednoduché matice logických jako velmi jednoduché a mělo by být nákladově efektivní, pokud jde o náklady na kabeláž, stejně jako další hardware vyžadováno.

Mám požadavek na provoz 60 m kabely s TTL signals.Is je možné s pomocí BUS nárazníky / transreceivers?

Na konci počítač budu používat 60 bitový digitální I / O desce a psát software, který bude testovat řádků a sloupců neustále.

Bude proveditelné, nebo existuje lepší alternativa ...

Prosím, může navrhnout u mě na to.

Díky moc
S pozdravem
Rishi Bhanot

Palit Microsystems Ltd. wiodący producent kart graficznych, wypuszcza nową linię kart graficznych o nazwie - KalmX składającą się z dwóch modeli GeForce - GTX 750 Ti i GTX 750 charakteryzującą się pasywnym chłodzeniem i energooszczędnością architektury Maxwell. Palit GeForce GTX 750 serii StormX - Kontynuuje tzw. bezgłośne granie -> 0dB. Wykorzys...

Read more...

Jeho lepší, aby distruibted systému.Budete ho MCU blízkosti část přepínačů a skenování tohoto přepínače a komunikovat s různými avilable MCUs by RS485.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back