dodávat proud několika pA na čipu?

O

Octago

Guest
in the integrated circuit, can this small current be delivered precisely?

když kabel dodává proud v řádu několika PA (nebo dokonce FA)
v integrovaných obvodech, může tento malý proud bude dodáno přesně?

Vzhledem k této extrémní malé množství proudu, je tento signál velmi citlivý na rušení, když je kabel poměrně dlouho v čipu?nebo je nějaké jiné problémy?
to simulate a large circuit, and I found that this small current can not be simulated accurately; In the simulation results, there is a large fluctuation of this small current signal.

I am using ultrasim
simulovat velký okruh, a zjistil jsem, že tento malý proud nelze simulovat přesně, v výsledků simulace, tam je velká fluktuace tohoto malého proudového signálu.

díky

Simulace problémy mohou pocházet z prodlení simulátor absolutní tolerance, které jsou vyměnitelné v případě potřeby.V reálném světě, proudy samozřejmě mohou malé je obtížné měřit.Kabel kapacitní může být vážný problém, i mechanik interferencs způsobují proudy z vnitřních izolátor poplatků nebo piezoelektrické efekty.Elektroměr zesilovače někdy používají trojosého kabely s aktivním řízený stráž potenciál snížit kabel kapacitní vliv, ale nejlepším měřítkem je přesunout zesilovač signálu, který spíše než použití dlouhých kabelů.

díky,
ve skutečnosti, teď nemám potřebu měřit tento proud ve skutečnosti, jsem přemýšlel, co se stane, když tento proud je proudící v kovu řádku integrovaný obvod, mohl by být také velmi kritické?Fvm napsal:

Simulace problémy mohou pocházet z prodlení simulátor absolutní tolerance, které jsou vyměnitelné v případě potřeby.
V reálném světě, mohou malé proudy být samozřejmě obtížné měřit.
Kabel kapacitní může být vážný problém, i mechanik interferencs způsobují proudy z vnitřních izolátor poplatků nebo piezoelektrické efekty.
Elektroměr zesilovače někdy používají trojosého kabely s aktivním řízený stráž potenciál snížit kabel kapacitní vliv, ale nejlepším měřítkem je přesunout zesilovač signálu, který spíše než použití dlouhých kabelů.

Jen málo zesilovače mají svodové proudy dostatečně nízká, aby opatření PA nebo FA přesně.Takže si myslím, to není snadné dosáhnout v návrhu čipu.

applications.

Jako obvod designér, jsem rád, že některé čipy s odpovídajícím specifikaci elektroměru
aplikace.

Musel jsem použít BB IVC102 k měření fotodiody temné aktuální.Je třeba dbát na desce layout.Although datasheet klid, že klidový proud vnitřní operační zesilovač je na pořadí pA (méně), ale díky dvojité odběru proudu několik pA může tmavé snadno měřitelné.

Pro monolit onchip design, myslím, že byste se měli ujistit izolátoru jsou dostatečně spolehlivé (lepší využití negativní zpětné vazby, aby pa (nebo FF), kteří drát na téměř nulový potenciál), amplier je klidový proud, a také piezo účinek jako zmínil se o fvm ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back