Doing více Řešení běží v HFSS

T

Tompson

Guest
Musím běžet mnoho simulací na mnoha různých vzorů spirálu induktoru.Moje práce je splatná v měsíci, tak jsem také časově omezené, takže musím běžet tyto simulace jak uzavřít spolu jak možný.Jeden po druhém.

Ví někdo, jak začít narážka na HFSS spustit řešení přechází jeden po druhém.Vím, můžete to udělat analýzu pro různé nastavení v jednom modelu, ale chci to udělat mezi jednotlivými projekty.Opravdu nemůžu dovolit čekat mezi řešení každého modelu ... Čas běží velmi rychle!

Thanks in advance.

"123456" to nie tylko ciąg liczb pierwszych. Okazuje się, że to jedno z najczęściej używanych haseł w sieci. Specjaliści od bezpieczeństwa biją na alarm - większość internautów nie zdaje sobie sprawy, że dostęp do ich konta bankowego, serwisów społecznościowych i skrzynek mailowych jest zagrożony.

Read more...

HFSS podpora VB skriptu.Můžete nahrávat a uložit jakákoli operace do souboru VBS.
Pak ji otevřete a přidejte váš skript, jako otevřený projekt, spusťte analýzu a zavřete projekt a otevřít další ...

Výše uvedená metoda může hodí vaši potřebu.Ale já dávám přednost stáhnout matlab hfssapi název balíku
http://www.ittc.ku.edu/ RVC ~ / projekty / hfssapi /.
Jedná se o soubor MATLAB skript, který vám umožní vytvářet 3D modely v HFSS, a spustit simulaci a dělat všechny věci, týkající se HFSS v MATLABu.hodně štěstí.

Leander
Naposledy upravil Leander dne 21 března 2006 6:52 scénograf: 2 krát v celkem

Ahoj, Tompson,

HFSSv10 vám může pomoci, je rys queque simulace.

Myslím si však, EM modelování je dlouhodobý proces, je těžké si udělat všechno v jednom měsíci.

Hodně štěstí!

Ruri

Sorry, měl jsem řekl, že jsem byl pomocí HFSS v9.2.Nevíte, jestli je možné s touto verzí.

(Moje laboratoř tady ve škole na má licenci pro 9.2, který je trochu bolesti)

Tompson,

No, můj způsob práce pod HFSS 9.2, ať to zkusí.

Hele, já nevím, jestli je váš problém vyřešit, nebo je not.This je to, co jsem udělal pro spuštění simulace mezi jednotlivými projekty.
Musíš jít k nástrojům reklamy nastavení umožňuje volbu fronty.Jeho pole se muset podívat.Pak můžete kliknout na ikonu Q na panelu nástrojů.Která bude otevřena až do Stoh simulací.
Teď už jen stačí pravým-klikněte na zametá, který chcete analyzovat a říci, analyzovat.Budou přidány do fronty.Mohlo by to říci nemohl uložit soubor před simulace nebo něco podobného.
Hope this helps you.

Hi Tompson
Tento problém byla vznesena ve fóru před a uspokojivou odpověď dostal ohledně HFSS verze 9.2.V zásadě musíte použít dávkový soubor.Do hledání tohoto fóra s klíčovým slovem "HFSS simulace fronty", kterou najdete diskuse mluvím.Added po 4 minutách:waveplumber napsal:

Hi Tompson

Tento problém byla vznesena ve fóru před a uspokojivou odpověď dostal ohledně HFSS verze 9.2.
V zásadě musíte použít dávkový soubor.
Do hledání tohoto fóra s klíčovým slovem "HFSS simulace fronty", kterou najdete diskuse mluvím.

Upomínky:

Od HFSS-10 menu:
Zvolte Nástroje / Možnosti / Obecné Varianta
Vyberte "Analýza Option"
Vyberte "fronty všechny simulace"

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back