Dokumenty o designu LDO

Q

quaternion

Guest
Jsem nováček v designu LDO, můj maturitní projekt na čipů LDO pro nízkou přímé modulaci vysílač FM. Chci zlepšit své znalosti v designu LDO. mám ph D. Teze o Rincon, Mora a jeho IEEE papíru v "Aktuální účinnost spalování, nízké napětí, nízké vypadnout regulačních orgánů". Také mám více starších článků. Sotva jsem našel všechny nové papíru nebo knihy. Chci si poradit od místa, kde je možné studovat předmět. Každá pomoc je vítána.

Já taky, může u pošlete mi ph D. Teze o Rincon, Mora a jeho IEEE papíru v "Aktuální účinnost spalování, nízké napětí, nízké vypadnout regulačních orgánů". Díky, pojďme společně. Můj mail addresss: babbage.song @ gmail.com

Může být Nejsem dostatečně jasná. Jako doktor Rincon Mora řekl jeho papíru "na konci, ale volba obvodu topologie a konfigurace závisí na konkrétní aplikaci a výrobní technologie." ==> Tak to je důvod, pro který potřebuji novější materiál v designu LDO (práce publikoval Dr. Rincon je založen na 2μm MOSIS technologii, která byla provedena kolem roku 1996, kromě používaných technik byl obecný, tj. nikoliv aplikace specifické) Jisté je, že jiné techniky byl vyvinut pro tyto technologie. Konstrukce, že budu dělat, je v 0,13 um technologie, a tak určitě existují nějaké rozdíly v trendech. Babbage na můj mail quaternion0@gmail.com (myslím, že vyslání zde mohou být užitečné ze strany umožňuje veřejné prospěšnosti, a na druhé straně, pokud se mýlíme v něco, co můžeme najít někoho kdo by správné pro nás)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back