Doporučit potřebné 4 posledním roce projektu wth FPGA

S

sp

Guest
Vážení, děkuji .... první .... Potřebuji pomoc k tomuto tématu na svém posledním roce projektu, ve své univerzitě. I hav některých palubě wth Altera FPGA čip / s. ... im a ještě myslet na chomáč tématu bych měl dělat wth těchto desek. Byl bych vděčný, kdyby někdo b může navrhnout mi pár, který je vhodný jako můj poslední rok projektu. Rád bych, kdyby se nejedná o telekomunikační, komunikační pole, nemusíte mi to líbí:) im elektroniky obor student. Miluji VLSI, PLD / CPLD, FPGA, digitální elektronika, digitální integrované obvody, mikroelektronické, výkonová elektronika, Teorie obvodů věci .... b by opravdu vděčný, kdyby někdo mohl pomoci ... mnoho mnoho mnoho thanxs dopředu ... My se týče, sp

DSP s FPGA je horké oblasti .. hodně se děje! Ale jeden z problémů je, jak implementovat algoritmy s plovoucí desetinnou čárkou .. No tam je HSLA knihovny, které můžete získat zde: www.utia.cas.cz budete ještě potřebovat Celoxica .. s tímto žádné DPS aplikace je nyní rovně vpřed!

Vážení eltonjohn, díky za ur návrh .... Škoda, že jsem NVR studii všech kurzů, v DSP B4 .. ale já hav neslyšel .... myslím, že bude číst sám sebe na to,,, já jen vím, že je digitální zpracování signálu ... Ni hav netuší, na svazek je ... Existuje nějaká souvislost btween DSP n digitálního zpracování obrazu? ... jiné návrhy od ostatních? ... I hav myšlení dělá FPGA jako regulátor na fyzické věci .... ale toto téma mě napadá, jsou příliš jednoduché, příliš obyčejný, který není vhodný pro můj poslední rok projektu ... thanxs znovu eltonjohn ... jde, sp

Ahoj SP, můžete zkusit provádění staré procesory znáte Může být, můžete zkusit intel 8085. To už by mohly být studovány tohle ... Ale teď se snaží vybudovat. Jsem si jist, dozvíte se spoustu tom ... Nejdůležitější je dokončení projektu v ur času a práce threfor já navrhuji, abys 8085 Tím ušetříte čas, pokud ur ur již obeznámeni s architekturou 8085. Jiná věc je jeho ne příliš složité vybudovat jeden! Hodně štěstí!

Udělejte něco, co běžně provádí v mikro-a to v lepší hardware:)

[Quote = jdhar] Udělejte něco, co běžně provádí v mikro-a to v lepší hardware:) [/quote] mohl bych vědět, chomáč to u mean ... nechápu ?.... dělá 8085, je dobrý nápad,,, Ale já jsem jen VHA znalosti v 8051 řadič ... to může b realizován pomocí FPGA stejně? .. thanxs všem za odpověď .... jde, sp

A co dělat Manchester kodek nebo ciclic redundantní kodek.

ya .. 8051 mohou být realizovány na FPGA .. a to je velmi dobrý projekt pro začátečníky

Doporučuji vám, aby se digitální backend pro systém ZČU. Pokud máte pouze jeden U vybrat blok to, odpovídající filtr pro příklad.

[Quote = jnanabindu] ya .. 8051 mohou být realizovány na FPGA .. a to je velmi dobrý projekt pro začátečníky [/quote] mohl u mi říct víc o tom .... po skončení VHDL kódu,,, je možné, použít v programu kód do 8051 FPGA jako v normálně a ještě třeba VHDL programování FPGA 8051 ??... hav pochyb o tom, ... thanxs .... [Quote = amraldo] doporučuji, aby se digitální backend pro ZČU systém. Pokud máte pouze jeden U vybrat blok to, odpovídající například filtr. [/Quote] i dont pochopit, svazek je backend ... svazek je ZČU .... sorry za mé nevědomosti ... Ya Ya ... Prosím, bez komunikace věci .. uncapable / nezajímá ....: P mnoho mnoho mnoho thanxs na všechny odpovědět ... U všech pomůže ... jde, sp

Ahoj sp, jak ABT jít na generátor náhodných čísel s více dokonalosti, než obyčejné. Mám na mysli náhodnosti .. Samozřejmě vyžaduje gr8 úrovni matematiky na pozadí. . A pak kódování! :) (Ne původní návrh) / cedance

Ahoj SP, jak jsem pochopil jste HV neudělal DSP samozřejmě WÜD být lepší pro ur kariéru udělat DSP, ale i pro ur u projektů se týkají může jít alongwith 8051, je to opravdu dobrý projekt, aby ur základy M-Controller a FPGA , další u add-on aplikace UR v tomto projektu. Máte-li r Takto lze získat u dobré vedení zde. Podle mě na 8051, ale jiní jsou také vítáni!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back