Doporučit RTOS pro komerční projekt

V

virus

Guest
Jsem nový RTOS. Může někdo navrhnout, aby mi, kde začít? Vážím si žádnou odpověď. Díky.

HI. Doporučuji vám nějaké ruce na materiálu .. UcosII je moderní Message Passing RTOS byl portován na mnoho různých architektur .. a tam je spousta dokumentace .. Vyhledávání elektroda na vyhledávání oficiální stránky:. http://www.ucos-ii.com/

Díky. Ale že výrobek není zadarmo. V této fázi, je nemožné pro mě přesvědčit svého šéfa. Musím začít nějakou studii jako první.

HI VIRUS jste se nezmínil, že to bylo pro Comercial PROJEKTU .. Tak či onak, můžete získat UcosI ... je ZDARMA!

Omlouvám se za to. Teď jsem si všimla, že jsem se poskytování není mnoho informací pro mé žádosti. Tak tady je to. Mám nějaké znalosti v mikrokontroléru Microchip. Mám v úmyslu začít svou studii s PIC18 série. Je UcosI podpora Microchip 18 série?

[Quote = virus] Omlouvám se za to. Teď jsem si všimla, že jsem se poskytování není mnoho informací pro mé žádosti. Tak tady je to. Mám nějaké znalosti v mikrokontrolérem? Mikrokontroléru s. Mám v úmyslu začít svou studii s PIC18 série. Je UcosI podpora Microchip 18 série? [/Quote] Nevím o UCOS I, ale UCOS II je podpora 18 série dobře. Podívejte se na http://www.ucos-ii.com/contents/products/ucos-ii/ports-misc.html Tam je přístav pro PIC 18xx. Chcete-li zkompilovat musíte dostat UCOS II zdrojů (někdo publikoval v tomto fóru).

Díky všem, které naznačují. Po nějaké době studia, zde je můj pokrok. Začnu s uC / OS-II, ani to nefunguje na první, ale se mi podaří dostat přes to. Nyní na mé cestě k přes platební systém PayPal skvělá kniha napsal Jean. Ano, já vím někdo zveřejnit ji v tomto fóru, ale já chci výtisk, a já si myslím, že kniha je druhé vydání nyní. Při čekání na knihu, mohu začít hledat jiné RTOS. Z předchozích příspěvek od hory, jsem se snažil hledat Googlu uITRON, ale nemůže najít stránku pro stažení. Jsou demo pro uITRON k dispozici? Díky a jde, virus

ecos, uLinux. Zdarma pro všechny věci, které chcete dělat s nimi, jen přispívají svou práci tak, aby byly větší než oba em již jsou.

eCos je open source, royalty-free, real-time operační systém určený pro embedded aplikace. Vysoce konfigurovatelný povaha eCos umožňuje operační systém upravit tak, aby přesně požadavků jednotlivých aplikací, poskytuje nejlepší možnou run-time výkon a optimalizované hardwarové zdroje stopu. Prosperující net komunita vyrostla kolem operačního systému, který zajišťuje průběžné technické inovace a široké platformy podporu. http://sources.redhat.com/ecos/

[Quote = virus] Jsem nový RTOS. Může někdo navrhnout, aby mi, kde začít? Vážím si žádnou odpověď. Díky. [/Quote] Já ho potřebuješ taky. dejte nám prosím odkaz a vzorový zdrojový kód na RTOS

[Quote = salašnický] Použil jsem uITRON, to je tak lehký, doporučuji. [/Quote] Já mám uItron velká ... i použití uItron pro MIPS 4KC ... jakou verzi u používá ... to je RTOS je úplnější než jiné menší jeden jako uCos

jedna věc, že ​​si myslím, by měla být myšlenka asi před výběrem některého RTOS je tyto otázky: mám opravdu potřebují RTOS? nemohl bych dělat práci bez RTOS? když jeden vloží další blok kódu v jeho projektu se projevil iv vložky potenciální chyby a složitost. tak to by mělo být provedeno pouze pokud je to opravdu nezbytné.

Pokud je váš zájem o RTOS pro PIC18 série, může váš použít PICos18. Je GPL, plná preemptivní, na základě Osek standardu. www.picos18.com . Bertrand

[Quote = salašnický] Použil jsem uITRON, to je tak lehký, doporučuji. [/Quote] je to zdarma? Nemohu najít zdrojový kód na net, možná, že to není zdarma ..

Navštívit www.t-engine.org Použít pro jednotlivého člena (zdarma). Můžete si přihlašovací účet pro stažení t-jádra zdrojového kódu prostřednictvím e-mailu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back