Doporučit zapotřebí všech Technici!

H

hammadtariq

Guest
Dobrý den,
Použili jsme vědět, EDA deska z více než 2 roky v univerzitní protože jeho příruček S & S a atd. ..ale já jsem poprvé vyslání více než tady, protože jsem nenašla vhodné a zkušené osoby, která může mi říct, co mám dělat.

Aktuální situaci je to, že práce v PHP a tvorbou webových stránek je mým koníčkem, byl jsem na jednání tato Ve své diplomové let a já jsem dostal práci minulý měsíc, který je založen na PHP a práce je jakési offshore a nástupní plat jsem je 20K.(My ostatní classfellows, kteří pracují na stupeň integrace v odvětví automatizace, nebo jako inženýři BSS v oblastech komunikace, dostal nástupní plat 12K).Takže můžete získat představu, kde je trh se zde pohybuje v Pákistánu.

Ale prakticky nejsem těší moje práce z PHP.Já jsem teď na dovolené, aby předložila svůj poslední projekt, který je studium a simulaci 802.16e na NS2.Také jsem pracoval na modulu MAC a našel některé závady v kódu a odstranil je.

Upřímně řečeno, já zůstanu neopatrný o mé známky ve všech mých studijních kariéru.My GPA je v současné době 2.2/4.0 (absolutní měřítko)

Chtěl jsem se zeptat, co mám dělat teď?Chci dělat MS teď a číslo 1 desitanation je USA.Moje specializace na absolventy vysokých škol je v VLSI Design a studie SoC jako volitelný.Kdybych se tam a dělat mistry ve stejném oboru, bude mi to pomůže v získávání zaměstnání tam, nebo jakékoli rozvinuté země?

Za druhé, ne-li která inženýrství pole je lepší?RF, bioinformatiky, čidla, komunikace, vestavěné systémy nebo kontroly, nebo jiná pole, lidé by chtěli navrhnout?Dovolte mi, abych i přes své nízké GPA, jsem zpátečník vývojář a v této fázi mého života dont chtějí pracovat na stupeň integrace.

Co mám dělat?Kam mám jít, a které oblasti bych měl brát v kariéře start?

S pozdravem,
Hammad

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back