Doporučte mi zdarma debugger pro Atmel 89S51

Našel jsem debugger na webu ... reads51.anyone který používal dřív ... Je kompatibilní s čipem TAT jsem chtěl použít ... ATMEL 89s51 n nějaké dobré debbuger doporučit? pro tento ATMEL 89s51.with editor, assembler n linker lépe: o No ... je zdarma jeden o. .. Díky velké

Tam jsou některé docela dobré bezplatné 8051 debuggery. Stačí zkontrolovat h ** t: / / www.sf.net (použijte "8051" jako klíčové slovo pro vyhledávání). Ace-X.

Měl jsem zkusit Keil uvision2 zkušební verze .... docela pěkné, ale jen zkušební verze může podporovat až do velikosti kódu 2K ..... plná verze je drahé: (

Ahoj ... mám v úmyslu použít reads51 jako můj editor, assebler, linker n debugger pro své proj ... ni koupil programátor ... je ELNEC T51 ... programátor, který se má použít pro můj programátor ATMEL čip ... .. jus chcete ověřit, zda se všechny tyto nástroje, je to pro mě dost udělat svůj vlastní design? čip im usin je ATMEL 89s51 s ISP programování ... ni příliš divu, že o jeho 4k Flash, zda je dostatečně uspokojit můj design? někdo mi může pomoci? Díky předem

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back