DOS -> USB -> Mikrokontrolér

P

Pomoc

Guest
Ahoj,

Prosím, někdo může průvodce mě pomocí DOS (BIOS), aby se propojení s mou uC přes USB?Jsem pomocí AT89C52 mikrokontroléru.Je jen jednoduché testování aplikace pro zapnutí / vypnutí LED kontroly ze strany program DOS, ale je pomocí USB rozhraní.Chtěl bych napsat C / C program pro jeho kontrolu.

Je možné to udělat?

Děkuju.

Měl jsem stejný úkol několik měsíců před - nikdy hotové.

Mohu sdílet tyto: Máte allready program DOS, a to poslat přes USB - to znamená, že můžete ovládat přes USB DOS nebo používáte Windows pro ovládání port?

Na druhou stranu, jste CNA mít výstup USB, změnit jej do RS232 - zaškrtněte tuto: www.ortodoxism.ro / Letáky / SGSThomsonMicroelectronics / mXytxzy.pdf - pak víte rutinní pro uC.

Nemám software nebo rutinní k tomuto, ale myslím si, že můžete snadno najít něco, pokud Google!

D.

Jednou z dalších možností je vytvořit USB-to-RS-232 most na CP2102 (≈ U $ 5) ..
Zde je to list:
http://www2.silabs.com/public/documents/tpub_doc/dsheet/Microcontrollers/Interface/en/cp2102.pdf
včetně COMxx a USBxx ovladače (WIN pro jistotu, DOS -??) ..
Chcete-li začít s, se nemusíte starat o tyto kontrolní vývody:
pozastavit, zastavit \, RTS, CTS, DTR, DSR, RI a DOD ..
Připojte TxD a RxD přímo 89S52 a ..můžete vyrazit ..

S pozdravem,
IanP

Ahoj,

dkace

Citace:

Mohu sdílet tyto: Máte allready program DOS, a to poslat přes USB - to znamená, že můžete ovládat přes USB DOS nebo používáte Windows pro ovládání port?

Nápověda,

Jak jsem vám říkal jsem si nevytvořili takové žádosti.Udělal jsem nějaké hledání ačkoli.Mohu navrhnout následující:
- Výstup z RS232 na PC pomocí DOS.
- Učinit RS232 k použití USB (to je snadné).
- Vytvoření reverce žádosti na druhé straně.Vstup RS232 do UC a Wright zdrojový kód pro zbytek aplikace.

Myslím, že to tak budete demonstrovat plnou znalostí RS232-USB-RS232 konverze s hardware a programování ve stejnou dobu.

D.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back