Dotaz k uspořádání SAW duplexní

D

DDavid

Guest
Ahoj, mám dotaz ohledně uspořádání viděli oboustranný tisk. Já používám EPCOS viděl duplexní jednotkou pro buněčné (PCS například), a nevím, jak udělat layout pro to. Do někdo nějaké zkušenosti s tímto jsem se ocení ... S pozdravem David

Dobrý den, přikládám můj odhad o tom, jak dát SAW oboustranný tisk na desce. Prosím, pokud někdo ví, jak na to ... I NEED stopu! David

Dispoziční řešení se zdá být v pořádku, ale přidat některé průchody v případě připojení půdě SAW filter.Add alespoň 6-8 malé průchody v balení .. (Pokud používáte dvou nebo několika vrstev PCB) Kromě toho, zvýší jen o trochu mědi nalít vzor kolem vstupních a výstupních podložky, aby se zabránilo paralelní kondenzátory, které nejsou nechtěl ..

Ahoj, TNX za repplying, já jsem s použitím dvojité vrstvy. V rámci složky I odstranit GND na "samostatný" zemi. Stomatch zařízení bez GND! David

Pokud je frekvence není příliš vysoká, není nutné oddělit zemi získat nezávislé země vzor. Ale je to nápad oddělit "důvody". Ale pokud jste spojení země nejsou příliš stanovena, budete některé malé indcutances v běžném režimu, a tak zřejmě nějaký RF signály mohou rušit v běžném režimu ..

Ahoj opět,: D Freq, že jsem práci mezi: 800-2300MH. Proto jsem deceided oddělit, jako je připojení dále. Myslím, že uspořádání bude přesnější. David

Ahoj DDavid, místo je docela stará .... jste se vyřešit váš problém nebo si ještě potřebujete poradit? Br, _Gabi_

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back