Dotaz na Cadence Allegro

S

sateskumar

Guest
Ahoj guyz To je sathish.I jsem tu poprvé forum.I jsem entry level uživatel kadence allegro.I by chtěla vědět, zda jsme schopni navrhnout padstack s povrchem podložky spojené s pomocí (podle shoting) jako jeden pad. Prosím, pomozte mi. jde o Sathish

Ano, může to udělat, jak jsou definovány v padstack přes SMD a podložky na povrch jako je tvar symbol.

Není nutné definovat plochy pad, jak tvar, který je možné připojit přes easiliy do SM pad při vytváření souboru symbol stvoření. Majnoon

Ahoj Satiskumar, je-li padstack být vytvořen jako. PAD soubor, pak to může být provedeno tak, jak jsem řekl jen. Pokud je symbol stvoření je dostačující, pak to, co je řečeno majnoon je správná.

[Color = bílý] "Pokud padstack má být vytvořen jako. PAD soubor, pak to může být provedeno tak, jak jsem řekl jen." [/Color] Ne tak docela, je možné připojit přes otvor (VIA) se. PAD soubor bez použití tvaru . Ve skutečnosti můžete připojit mnoho děr pro jakýkoliv podložku v zásobníku. PAD soubor. S pozdravem, Majnoon [/quote]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back