Dotaz na projektu digitální PC osciloskop

R

RingoSo

Guest
Dělám digitální PC osciloskop projektu pomocí TCP / IP pro převodovkou Požadavky: vysoká rychlost, vysoká bandwdith .... Každý, kdo mi může pomoci! Jaké komponenty jsou potřeba? ADC, MCU ????? Děkuji vám za vaše návrhy. Elektronická začátečníky

Ahoj, to zní zajímavě, je to školní projekt? To, co potřebujete (podle mého názoru) je následující: MCU: TCP / IP komunikace, MMC atd. ADC: tak rychle, jak chcete, aby vaše data byla zachycena RAM: A LOT, v závislosti na vzorkovací frekvenci a ADC rozlišení logiky: Pro kontrolu direciton dat, změně banky (Chcete-li více datových cest), atd. SW: jak pro MCU i pro vaše PC na displeji. Hodně štěstí, / Farhad

Můžete jít na http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=129719 pro některé výchozí body .... Možná, že mluví o PC na osciloskopu, ale myslím, že koncepce je možné použít na digitální osciloskopy také. Také doporučuji ebook "umění a věda analogovém designu Jim Williams" obsahuje osciloskop souvisejících pojmů a okruhů. Najdete ji v e-knihy upload / download sekci.

Mám ten, který používá počítač paralelní port, řekni mi, jestli chcete.

[Quote = seadolphine2000] Mám ten, který používá počítač paralelní port, řekni mi, jestli ho chcete mít. [/Quote] to chceme! Já jsem v současné době pracuje na osciloskopu mě a já potřebuju všechny materiály můžu.

Dobrý den! Pokud si chcete udělat, měli byste zvážit dělat něco opravdu užitečné. Chci říct: pokud si něco s propustným 5 kHz, nikdo nemůže použít. Jen pro vaše info, existují zařízení kombinující ADC / paměti a dělá opravdu dobré pořízení přístroje. Některá zařízení mají vzorkovací frekvenci 1,2 GWord za sekundu (Vím, že je tato hodnota, protože jsem měl podívat na to, co existuje, právě dnes odpoledne). 1,2 Gsample / s, a s pamětí reprezentovat několikrát šířku obrazovky. S tímto druhem sampler, a když počítám minimálně 5 vzorků za období, můžete si prostor s propustným na 250 MHz. Dora.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back