Dotaz na RHS Maxwellových rovnic

S

sundaram

Guest
V RHS Maxwellových rovnic, jsme proměnných, jako je D a B. Pro minimalizaci počtu proměnných, používáme voliče rovnice např., D = εE a B = μH. Proč dont jsme přímo napsat E a H je v Maxwellovy rovnice a nikoli odděleně určení je v tyto základní rovnice ...? laskavě odpovězte mi ..

V lineárních materiálech, je polarizace hustoty (v coulombs na metr čtvereční) a hustota magnetizace (v ampérech na metr) dán: a a pole se týkají, a tím: kde jako χe je elektrický citlivosti materiálu, je χm magnetická citlivost materiálu, elektrická permitivita materiálu a μ je magnetická prostupnost materiálu (Toto může vlastně být rozšířena na nelineární zpracování materiálů a, tím, že ε a μ závisí na síle pole [size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 2 minutách: [/color] [/size] http://en.wikipedia.org/wiki/Maxwell% 27s_equations , také podívat

ale myslím, že u jsem nenapsal rovnice je v odpovědi ... může u pls dát ...?

[Quote = Sundaram] V RHS Maxwellových rovnic, jsme proměnných, jako je D a B. Pro minimalizaci počtu proměnných, používáme voliče rovnice např., D = εE a B = μH. Proč dont jsme přímo napsat E a H je v Maxwellovy rovnice a nikoli odděleně určení je v tyto základní rovnice ...? laskavě odpovězte mi .. [/quote] No původní důvod je, že nevědí, co je médium, kde působíme! Například umožňuje jednu z rovnice Maxwell: Del X (H) = (dow (D) / Dow (t)) + J, kde J představují proudy, jako zdroj proudu, atd. curret drift, který se přidá na konzistenci! Nyní, pokud chcete nahradit u D v εE, pak Dow (D) / Dow (t) = ε * (dolů (E) / dolů (t)) + E * Dow (ε) / Dow (t). Píšeme takto, protože nemůžeme předpokládat, ε zůstává konstantní s časem .. To znamená, že může vlna v jednom médiu najednou dostanete do dalšího média na jiném čase .. Takže jsme neměli psát přímo takhle! Doufám, že odpověď wil být uspokojující pro vás .. Pokud ne, pak zeptejte se mě víc ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back