dotaz na standardní test ESD

C

chang830

Guest
Nazdar,
Víme, v testu stardard HBM ESD, tři čipy projít ESD ZAP se stejným druhem.Pokud jsou všechny tři žetony prošel ESD ZAP, pak si myslíme, že čipy prošel v rámci tohoto režimu.
Ale pro moje hranolky, našel jsem zajímavou věc.Ve třech ESD zaps, jeden čip prošel 2000V v režimu HBM, jeden selhal 2000V, 3. jeden dokonce neprošel 1000V.Pokud existuje slabé cesta v čipu, že by nebyla úspěšná zhruba na stejné úrovni.Tak proč se tolik descranpancy?

By někdo pls.dej mi nějaké rady?

Díky

Za prvé, vaše obvod je okrajový.
Za druhé, může být váš čip z různých míst v oplatku, takže výsledky mohou být variabilní.
Za třetí, a nejdůležitější, pls překontrolovat s IO prošel a IO, která selhala.Myslím, že prošel IO umístění se může lišit od nepodařilo IO umístění.
Moje zkušenost je:
Jeden čip se říci, P10 prošel na 2000K lze selhal na jiném čipu, tím méně než 500V rozdíl v typické zkoušce HBM.

Také to může vzhledem ke svému obvodu marginality.Do další testování více vzorků, které mají dostat více, než si smysluplné statistické závěry.Většinou jsem se více než 10 vzorků před mohu vyvodit závěry o veškeré dění.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back