dotaz ohledně 90deg souladu vazební pobočku znovu

W

winglj

Guest
Ahoj, všichni.

Mám dotaz ohledně 90 odbočka deg vazební znovu.

Přiložený čísla ukazují, dva testy pobočky.(A), je tradiční.Simulace ukazují, docela dobré izolaci, vraťte se ztrátou a energie rozdělí.

(B) je druhý jsem se snažil.Dva výstupy linie jsou v podstatě rotační 90 stupňů pro rozvržení účel.Ale simulace ukazují Tato struktura má špatnou izolaci a bez dokonce sílu rozděluje.

Rád bych věděl, zda existují někdo design (b) struktura dříve.Existují nějaké triky získat dobrý výkon pro tuto vazební?

Díky.
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

To je zvláštní, já bych si, že by bylo OK, odrazům mírně liší, ale ne moc, co se stane, pokud přesunete další dva vstupy kolem na (b) obrázku, takže všechny porty jdou a ze stejného směru jen jiným směrem než v (a)?

Dejte mi vědět, pokud se podíváte na to.

Ano, můžete to udělat s optimalizací na trati šířky a rohy.Přidáno po 48 sekundách:Všimněte si, že svých 50 ohm šířka čáry se liší pro port 3 a 4

I Vypadá to, že jsou rotující linie téměř na strukturu.Proč ne otočit pryč od struktury?

Nacházíte se snížením délce vedení a impedance jak to je znázorněno na obrázku B.

Po několika kolech simulací, zjistil jsem, že se otáčí zbraní na port 3 a 4, nemůže být příliš uzavřený do spojky.Bez ohledu na to, jak jsem optimalizovány vazební struktuře se v (b), to nefunguje.

Takže jediný způsob, jak pro mě, je víc otáčet zbraně trochu daleko od spojky, a to i velmi malé zlomky vlnové délky lepší výkon hodně.Docela překvapující.

Jste stále čelí problému?Nechápal jsem to.
Omlouvám se za to.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back