dotazu na inut kompenzovat napětí dvou etapa op-amp

K

Kapil kumar rajput

Guest
Mám dotaz!
Jsem udělal simulace dvou etapa CMOS op-amp pro vstupní ofset napětí.Moje op-amp je PMOS vstupní diff pár.
Co jsem udělal, je, že jsem spojen jeden vstup negativní terminálu na výstupu.Hned na druhý pozitivní vstup terminálu jsem použil stejnosměrné napětí 1V.Moje VDD je 3,3 V.
Teď jsem z ADE klikněte na, I min dc op bodu, pak šel do nastavení, pak kalkulačku, kalkulačku jsem si vybrala z dc pak jít do schematickém Vstupní a udělal jsem terminálu Minus (-)-Ve vstupní terminál.
Teď jsem si na vyjádření Voffset v ADE a spusťte simulation.My typické Voffset je v rozmezí 3 až 4 μV.
Teď jsem si vybral Monte Carlo simulace parametry procesu a nesoulad a spustit Monte Carlo simulace pro 1000 spustit a pozemek histogramu.Dává průměrná hodnota je 17,02 μV a směrodatná odchylka je 892 μV.
teď moje otázka je
1.Je můj postup, který má simulovat vyrovnáno napětí je správné
2.se SD = 892 μv můj Voffset hodnoty
3.Pokud ano, jak ITIS mít průměrná hodnota menší než směrodatná odchylka.
Může někdo pomoci týkající se mého dotazu.
s ohledem
Děkuji předem a čeká na odpověď
Kapil

Firmy Intel i Micron zaprezentowały dzisiaj 8-gigabajtowe chipy NAND flash wykonane w nowym, 20-nanometrowym procesie technologicznym.

Read more...

To znamená, že budete mít systematický kompenzovat z 17μV a náhodný kompenzovat s 3 sigma z 2.676mV (3 krát váš sigma).

To zní příliš malé pro systematické, ale když říkáte, že jste si,
fajn se mnou.Náhodná část je úplně normální.3mv smysl.

1) Váš postup je správný.Zde si můžete simulovat ofsetový na hraně hodnot napájecího napětí a napětí ICMR, teplota (chladná, normální, teplá).
2) SD = 892uV je standardní odchylka.Pokud návrh na 3 sigma vaše kompenzovat napětí v rozsahu /-2.676mV do 99,97% výnosu.
3) průměrná hodnota, nebo systematické kompenzovat je způsobena finitním zisk zesilovače (vyšší zisk -> menší offset).Zesilovač je správné jeho systematické kompenzováno nižší než náhodný kompenzovat.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back