dotazu ohledně pracovní telefonních

R

reubenn

Guest
ahoj všichni,
já jsem v současné době pracuje na mém posledním roce projektu
To je myšlenka, že je založena na:
obvodu (vysílač)
pripojené na dveřích je poslat impulsní IR paprsek na celém obvodu (přijímač)
připevněných na zdi přilehlé k dveřím.
jeden mikrokontrolér sledování přijímač obvodu ví, kdy paprsek je přerušena, když jsou dveře otevřené, a je používán na místě volání prostřednictvím pevné telefonní.

Když někdo snímá pevnou telefonní a vytočí číslo, ví, kdy se nazývá strana zvedl telefon.
Im pomocí mikrokontroléru ve výše uvedeném obvodu.Umožňuje říci systém je zapnutý a vetřelec přestávky do domu.Pomocí procesu se říká "pulsní volba" (systém volba používají starší telefony stále k dispozici na moderních telefonů naleznete zde pochopit správně:
http://en.wikipedia.org/wiki/Pulse_dialing), je mikrokontrolér může vytočit pre-určuje počet.
Problém je, jak se mikrokontrolér uvědomit, že se nazývá strana zvedl telefon a přehrát hlasovou zprávu?
Jaké jsou signály zapojeny při hovoru je umístěn a připojen?

Může někdo prosím, řekněte mi, jak hovor je umístěn pomocí pevné telefonní a jaký signál je poslán zpět do volajícího když nazývá strana zvedl telefon?

Existuje nějaká stránka, která bude řídit můj dotaz mi wrt

Neexistuje žádné volno-hook poslat signál na analogový telefonní linky.Takže všechny řeči automatické dialery (jsou použity, protože desítky let) mají v podstatě problém zjistit, že přijímač je určen poslechu.Jednou z možností je, aby neprodleně zprávu během volání tón, jiné se opakují zprávy
např. 4-krát.Pokud potvrzení (o tón) je požadováno, zprávy selhání lze předpokládat potom.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back