dotazy na tolerantní hardware zavinění

T

Tom2

Guest
Chtěl bych se zeptat některé důležité otázky, na hardware tolerantní k chybám téma: (1) Jaký je rozdíl mezi vadou a chyba ????? (2) Co je to jednorázová akce rozrušení (SEU)?? (3) Co znamená více rozrušená událostí (MEU)?? (4) Co je měkká chyba?

(1) Jaký je rozdíl mezi vadou a poruchy ?????
vada je něco špatně v návrhu systému. Chyba je stav, ve kterém systém zastávající funkci nesprávně, ať už kvůli závadě v systému, nebo nesprávnou manipulací vnějších vstupů.
(2) Co je to jednorázová akce rozrušení (SEU) ???
já jsem slyšel, že přesný termín dříve, ale já bych si hádat, a říkat, že to je chyba způsobena jeden vstup události do systému (např. tiskové neplatný klíč a program spadne)
(3) Co znamená více případě rozrušení (MEU) ???
Podobný otázkou dvou, kromě toho, že to bude trvat více vstupů před Systém má chyba nastat.
(4) Co je měkká chyba?
nesprávný výstup systému, který nemá za následek selhání systému. Bylo to loooooong od té doby jsem se dívat do hloubky fault-tolerantní teorie systémů, ale to je moje nejlepší odvolání. Také bych poradit dobrý text knihy, Wikipedia nebo Google. :)

Chtěl bych se zeptat některé důležité otázky, na hardware tolerantní k chybám téma: (1) Jaký je rozdíl mezi vadou a chyba ????? (2) Co je to jednorázová akce rozrušení (SEU)?? (3) Co znamená více rozrušená událostí (MEU)?? (4) Co je měkká chyba?
(1) vada konstrukce chyby nebo chyby výroby, které mohou být detekovány po pásku. Chyby ve vaší otázce jsou chyby způsobené zářením hluk a variace. Vady jsou zavedené životní prostředí a není možné zjistit po pásku. Vyskytují se na útěku. (2) SEU je jedno-bitových chyba vytvořené chyby, které lze vidět na software. (3) MEU je multi-bitových chyb nebo jeden-bit, ale continueous chyba způsobená chybami, které lze vidět na software. (4) Chyby, které mohou být viděn software. Některé hardwarové chyby nemohou být viděn software, jako je jedno-bitových chyb, které mohou být vymáhány hardware CRC. Moje odpověď nemusí být pravé, ale můžete najít svůj vlastní odpověď čtení knihy "architektura design pro měkké chyby"

Dobrý den, jeden každý [URL = "http://www.plrprivatelabelrights.com/plr-ebooks"] PLR knihy [/URL]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back