dotazy týkající se použití Altera qu (at) RTU II

P

pravi

Guest
Hodlám využít Altera qu (at) RTU II

Mé pochybnosti je

Já jsem vytvořit projekt v Verilog a když jsem se jít na simulaci bude Altera qu (at) RTU udělá automaticky simulace syntézu a časování analýzy ...

pokud ano, jaké jsou nástroje, i jakýkoli vestavěné nástroje jsou tu pro simualtion, syntézy a časová analýza, co to je ...

druhá ..

Viděl jsem možnost propojení ModelSim a firem Synplify pro ..... kdybych souvisí to ... budu muset získat licenci, nebo
licence budou také zahrnuty do Altera qu (at) RTU II vydání ..

na plný design tok je zde

Vytvoříte-li projekt v Verilog pak qu (at) RTU nebude dělat automaticky simulaci syntézu a časové analýzy ... pokud si vytvoříte. vWF soubor a přidat jej do svého projektu ....

Chcete-li [My pochyb o tom, je ...]
Pokud chcete QuartusII dělat simulace, měli byste vytvořit soubor "*. vWF", a přidejte jej do svého project.And, pak byste měli přidat svůj signál uzlu do VWF souboru a nastavení simulace waveform.Last, klikněte simulační nástroj ikonu. Můžete vidět vaše křivky.
Chcete-li [druhá ..]
V mé zkušenosti, qu (at) RTU je powr dost pro vaše úroveň:) Pro tuto chvíli by měl váš undertstand qu (at) rtus.As ModelSim a firem Synplify pro, všichni jsou mocné nástroje, ale trochu složité pro vás:)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back