Drát izolace a odolnost proti rušení

I

iceblu3710

Guest
Já jsem přemýšlel účinky hluku imunity různých kabelových izolací, ale vypadá to že nemůžu najít žádné informace na internetu. Jednání audiofily společenství o zázraky stříbrného drátu v PTFE (teflon), bunda, ale mám pocit, že 95% jejich závěry jsou ze stříbrného drátu sám. Takže to, co vlastnosti odolnost proti rušení udělat bundy přinést ke stolu, jako je silikon sako? a kde si koupit jen bundu tak jako tak? Díky!

PTFE je velmi dobrý izolant má také obrovský rozsahu pracovních teplot, než všechny ostatní plasty. Nevím proč, ale pokud používáte izolace PTFE měděného drátu je vždy postříbřené. Vzhledem ke své náklady a potíže při užívání, je tato kombinace používá pouze v extrémních případech, pokud chcete předvést. Přišel jsem v celé nonscreened kroucený pár, který má vícejádrových uhlíkem vnější plášť. To je zmírnit dopady nečistoty z atmosféry, změna charecteristics na kabelu jak to bylo pro externí použití pro kabelovou televizi. Upřímný

"Audiofily komunity" je plná had ropy prodejců a šarlatány. Nevěřte tomu, většinu z toho, co čtete. Nemusíte 100 dolarů kabely pro vaše stereo. 5 dolarů ty fungují stejně dobře.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back