Držte čísla flipflops

M

msmpy123

Guest
Ahoj všem, co dělá držení počet signfies v flipflops.? a jak tro vypočítat drží číslo. bude helpfull pokud existuje nástroj, který to dělá. Díky a jde,-Mukesh týden

hold čas flipflop se liší pro různé tech, najdete ji z technologického knihovny

Nesouhlasím s odpovědí. mají čas je minimální doba, údaje vyžaduje, aby zůstali ve svém současném stavu po změnách hodin, takže data mohou být blokován na výstupní "q". Moje otázka je, jak k jejímu výpočtu? a co to znamená? Dejte mi vědět, pokud nesouhlasíte

V závislosti na technologii a také realizace To vyžadovalo držet zpoždění může být různé.

jak bylo řečeno výše držet čas je zcela závislé na technologii. to je dáno knihovny prodejce spolu s dalšími detaily, jako jsou mobilní oblasti, spotřeba energie atd. i dont myslím, že je nástrojem pro získání THT. všechny nástroje číst z knihovních souborů

Naprosto v pořádku! Ale já jsem knihovna prodejce, pak jako knihovní prodejce, jak budu počítat zpoždění.? Prosím, nepleťte si mě. pokud víte, Abt SEQ buňky, je něco, co nazývá BHT tj. nejhorší nastavení + nejhorší hodiny na q. a tam je nějaká věc zvaná drží číslo. jde-Mukesh.

Držte čas na FF se vypočítá koření simulace. Ty předpokládají initial hold čas, a pak spustit koření sims tak, aby změny dat Přesně po prvotním odhadem říci 't PS ", měl by váš předpoklad být dostatečně velká, aby na první Sims, data se západkou dokonale. Pak si zopakoval sims v binárním vyhledávání v módě koření, která nahradí "t ps" od t / 2 PS, a tak dále, až se dostanete dost blízko, "skutečný" hold čas. Pak se v závislosti na 'error' rozpětí byste akceptovat, dostanete svůj hold čas v 8-16 simulací. provést tyto simulace pro různé rohy a pak udělat list kontrola zapsaných času. Obvykle lib vendos napsat svůj vlastní nástroj pro automatické udělat. ale jsem si jist, že někdo může napsat skript, jak to udělat. doufám, že to pomůže, Kr, Avi http://www.vlsiip.com

Vážení avmit, Nice vysvětlení, ale, vy jste řekl, je "vy převzít intial doba provozu". My dont vědět, co je hold čas, jak se předpokládat, pak, který parmeter třeba poznamenat, předpokládat. phutane

Flop je vyrobena z CMOS.So hold doba je doba, kterou CMOS obvody získat vstupní hodnoty a zajistěte ji. Vstup musí být stabilní, dokud se tak děje. Hold čas odpovídá spínací době vstupu MOS transistor.The musí být stabilní, dokud MOS switches.Obivously spínací čas MOS je technologie závislá ....... Doufám, že to pomůže ..

se drží čísla v FF, souvisí s překrytí době dva obrácené západkou. Hold doba může vyhnout chybě načasování, kdy dva zámky jsou transparentní

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back