DRC chyba s čipem hranou ibm cms9flp

S

shahriar22nd

Guest
ahoj, já dělám layout v IBM cms9flp. když si vytvořím čip hrana velikost pomocí 'image_bevel', jak je uvedeno v přiloženém obrázku a spustit Assura Konžské demokratické republice, pak jsem si chyby, jako: GR788R: Doporučené, RX_ing velikosti od 2,1 mm musí zahrnovat CHIPEDGE GR788R: Doporučujeme, PC_ing podle velikosti 2,1 mm musí zahrnovat CHIPEDGE GR788R: Doporučujeme, CA_ing velikosti od 2,1 mm musí zahrnovat CHIPEDGE GR788R: Doporučujeme, M1_ing velikosti od 2,1 mm musí zahrnovat CHIPEDGE GR788R: Doporučujeme, V1_ing velikosti od 2,1 mm musí zahrnovat CHIPEDGE GR788R: Doporučujeme, M2_ing roztříděny podle 2,1 mm se musí týkat CHIPEDGE , atd. soubory nápovědy nevysvětlují, tento design pravidlo (GR788R) komplikovaně. Takže jsem nemohl pochopit toto pravidlo. Mohl by někdo prosím navrhnout mi, co mohu udělat pro splnění tohoto pravidla? Děkuji vám, Pozdravy.

Chápu, že tam musí být struktury všech těchto uvedených vrstev s max. vzdálenost 2,1 mm od všech okrajů čipu (vrstva stres pravidlo, by měly být dokumentovány v PDK umřít dokončení úseku, s. [ i] layer_stacking.gif [/i] dále od starší procesu, s. tučné nakreslené struktury mezi obvodem a zemřít okraj). S touto obrovskou max. z 2,1 mm by neměl být problém ;-). Jen se ujistěte, že všechny potřebné vrstvy jsou k dispozici.

Díky za Vaši odpověď, dnes jsem sledoval váš návrh a fungovalo to: D byla zmatená o jazyce chyb Konžské demokratické republiky. Nechápala jsem, co je RX_ing, PC_ing atd. a co znamená 'velikosti od 2,1 mm'. Podle vašeho návrhu, podíval jsem se na vrstvy, dostal a dělal čtverce s nimi (vybrán jako bílý v přiloženém obrázku) poblíž chipedge. Velikost náměstí je přesně 6.5u X 6.5u, jak požadoval návrh pravidel. Nemám chyby DRC nyní. Děkujeme vám za vaší pomoc. Jde.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back