DSP Matlab DTMF dekodér

A

ahsanali

Guest
HI,to design and implement

, in software, ie in MATLABJeho termín
je můj projekt
navrhnout a implementovat,

v oblasti softwaru, tj. v MATLABu.

DTMF dekodér.Ale nemám žádné znalosti více než jen abt MATLAB úvod.in that.

Laskavě mi pomohl
v tom.I 'll být velmi děkuji ful se u tohoto zákona o laskavost.
so thst it will be clear to me that which step does what .

Prosím pošlete mi jeho Matlab Kódování, s komentáři DTMF dekodér,

takže thst bude mi jasné, že krok, který dělá, co.
Díky,
Ahsan

Lepší vyhledávání Edaboard dřív, než dotazem otázku, měl jsem stejný problém post jen za poslední měsíc.

fajn,
Nejprve musíte vědět, frekvence každého čísla poté, co to musíte musí designe filtru vás lepší volba FIR filtry hledat příkaz fir1 v MATLABu, pokud jste nováček v MATLABu právě pásku v příkazovém windows pomozte fir1 to vám všechny informace o použití tohoto příkazu
Pojďme vědět o rozvoj vašeho projektu fajn?!

Udělal jsem úkol na tomto, poměrně jednoduchý můžete učit se a zlepšovat se.

Užitečné mě Váš email a mohu zaslat.

Mám simular problém teď, chápu, co mám dělat Jen jsem cant dostat kód na práci.I jen třeba filtr číslo jedna a najděte ho v 11 místné telefonní číslo.Jakýkoliv pomoci chtěl bych být dovedný.díky

Start Matlab> Nápověda> a hledejte DTMF.Pokud jste dont najít to pak hledat to na Mathworks.com, zjistíte, běh simulátoru.

Nyní můžete provádět zpětnou analýzu, že postavit jednu pro sebe

Dobrý den, naleznete přiložený model pro DTMFPotřebujete další nápovědu?Stačí se zeptat
-------------------------------------------------- ----------------------------------------------
groups.google.com / group / telecom_research
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

Chcete-li získat DSP Projekty Myšlenky na adrese:http://dsp-matlab-projects.110mb.com/

Banh napsal:

Udělal jsem úkol na tomto, poměrně jednoduchý můžete učit se a zlepšovat se.Užitečné mě Váš email a mohu zaslat.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back