dsp periferní vyšší vzorkovací frekvence

L

lincolndsp

Guest
Rád bych se Vás zeptal na některé schopnosti DSP. V knize "DSP a aplikace C6713 C6416 DSK" autor říká, že vzorkovací frekvence podporuje AIC23 kodeku je 8, 16, 24, 32, 44,1, 48 a 96 kHz (pomocí DSK6713_AIC23_FREQ_fsKHZ). Ale moje GSM modulátor design s 271 kb / s rychlost s využitím střední nosné frekvence, které všechny budou vyžadovat použití vzorkovací frekvence kolem 3 MHz nebo i více. Ale jak to může být realizován dostat výstupní signál s takovou vzorkovací frekvencí. Možná existuje i jiný způsob, jak nastavit vzorkovací frekvenci? Možná, že potřebují nějaké periferní získat takovou vzorkovací frekvenci. Prosím, co mám dělat?

Tyto kodeky nemohou ptoduce těchto frekvencích. proto je třeba oddělit A / D převodník, který zní na externí sběrnice DSP (I / O sběrnice, paměti, sběrnice). Výrobci, aby ADC až do 200MHz ... 1 GHz, myslím.

Jak mohu nastavit vzorkovací frekvenci poté, co jsem přidat na externí A / DD / A převodníky. Mám na mysli běžné v CCS.

Obvykle, když s pomocí časovače přerušení, se vzorkovací frekvenci. v časovači ISR děláme čtení z ADC, a dále aby samping příkaz pro spuštění konverze pro další časovače IT. Některé ADC má 2 adresy: jeden pro čtení dat a jeden vzorek příkazu.

Prosím, můžete mi nahrát několik praktických materiálů a literatury o bod

jsme použili na univerzitě, dspcard, co (a učitel) navržený a řekl nám, že metoda. Nevím o žádné materiály a podobné věci. Díval jsem se na podobné věci, ale všude jsou jen teorethical papíry a knihy. Tady je sestavení projektu pro tuto kartu. bugy littlebit, a nemůžete používat, aniž by tuto kartu. Nemám schéma na kartě. Jedná se o PC osciloskopu. V szkop.asm najdete nějaké věci. na kartě je TMS320VC5402-100 DSP, a ADC, až do 1,5 MHz. Nevím, který typ a další informace o této kartě. Myslím, že je velmi jednoduché. stačí použít 3state řidič autobusu, dekodér adresy (FPGA, CPLD), a připojte ADC datových linek, se řidič autobusu pro externí sběrnice DSP, kdyby. a adresa dekodéru bude řídit autobus, DRV a ADC odběru PIN, v jiném případě adresy. Tento 2-řeší to, co jsem napsal, není v ADC, ale v kartě [size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 1 minut: [/color] [/size] jsem se pokusil nahrát / připojit zip soubor, ale nevidím to.

Dobrý den, je poslední zprávy vztahující se toto téma vidět na 24 říjnu 2005. Teď mám podobný problém. Přejete si, aby mi nic říkat))): S pozdravem.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back