Dutiny buzení problém, HFSS

I

Impulsownik

Guest
Vážení kolegové! Jsem začátečník v používání HFSS. Musím design dutiny nadšeni koax. Mám pár otázek ohledně mého projektu. - Je to možná k vytvoření dutiny pomocí vzduchové skříně a nastavení PerfE hranic na to zdi? (Nebo možná každé stěně by měly být navrženy odděleně od Pece? - Myslím, že tento model je složitější) -? Kdybych řez díru v kolonce pro koaxiální kabel, co je uvnitř krabičky (mám na mysli prostředí, je to ještě vzduch) - Jak se rozrušit této dutiny (Jak se připojit koaxiální kabel) -? Je nutné vytvořit záření hranice? Snažil jsem se mnoho možností a technik, ale to nefunguje. Dva hlavní problémy byly: - HFSS vypočtené projektu, ale výstupní datový soubor je prázdný - Problémy s trojúhelníky na povrchu bych Vám vděčen, kdybyste mi může pomoci, odpovědi na tyto otázky, nebo navrhnout něco Zdravím impulsownik.

Kontaktujte mě přímo na jpotter@jpaw.com . Dutiny design je moje specialita. Měl bych být schopen vám pomoci začít pracovat na váš problém. - Jim

Marcin, jsem se snažil odpovědět na Váš e-mail na adrese impulsownik@gazeta.pl , ale moje odpověď odrazil. Prosím pošlete mi wrrking e-mailovou adresu. Nebo snad existuje nějaké jiné vysvětlení pro to poskakování. Udělal jsem poměrně rozsáhlá odpověď na rychlý pohled na váš problém. Můžu post je tady, v případě potřeby, ale musím se připravit na prezentaci dnes ráno. - Jim

Jste stále k dispozici pro návrhy týkající se dutiny v HFSS?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back