dutiny model problému: eigen Způsob výpočtu koeficientů

K

kleinesmurf69

Guest
Ahoj,

Mám problém pochopit odvození eigen režimu koeficienty dutiny modelu kruhového disku a mezikruží mikropáskových antennna.Shrnutí tohoto odvození je uvedeno v knize: mikropáskové antény design příručku, Ramesh Garg et al. Artech House 2001, pp326-327.Odvozování těchto koeficientů s sebou nese určitá integrace, které nejsou plně popsány.Bezprostředně po tomto řešení jsou uvedeny.Snažil jsem se Maple bez jakéhokoliv výsledku.Já bych si přál, aby pochopili derivace v detailu.Má anuone mít všechny důležité informace týkající se tohoto problému?Děkujeme vám.

S pozdravem

kleinesmurf69 napsal:

Ahoj,Mám problém pochopit odvození eigen režimu koeficienty dutiny modelu kruhového disku a mezikruží mikropáskových antennna.
Shrnutí tohoto odvození je uvedeno v knize: mikropáskové antény design příručku, Ramesh Garg et al. Artech House 2001, pp326-327.
Odvozování těchto koeficientů s sebou nese určitá integrace, které nejsou plně popsány.
Bezprostředně po tomto řešení jsou uvedeny.
Snažil jsem se Maple bez jakéhokoliv výsledku.
Já bych si přál, aby pochopili derivace v detailu.
Má anuone mít všechny důležité informace týkající se tohoto problému?
Děkujeme vám.S pozdravem

Ahoj,

Za prvé, děkuji vám za respons.completely understood.

Nastínit vám dal vysvětluje části jsem téměř
úplně pochopil.Můj problém je primerly hodnocení integrály pro výpočet koeficientů módu.Snažil jsem se hodně, ale není tam žádný způsob, jak získat konečný výsledek, jak je uvedeno v knize na p327.

S pozdravem.

Mohl byste prosím uveďte část, kterou didnt understand.Možná, že v. Formátu pdf?

Ahoj,

můžete najít scan z příslušné stránky a několik doprovodných poznámek V příloze.

Díky.
S pozdravem.
Omlouváme se, ale musíte přihlásit do zobrazení tuto přílohu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back