R
Ryan
Guest
Jsem nový vývoj v VxWorks.Prostředí: Tornado2.2 pro ARM, CPU - s3c4510 (ARM7TDMI).Obě otázky jsou uvedeny takto:
1) Čistá rychlost stahování je nesnesitelný.Je lepší, když hub je v použití., Ale v naší situaci jsme ladit s ostatními kluby bez náboje.
Bez náboje, jsem zmatená z toho, že stahování VxWorks obraz s bootROM je výrazně rychlejší než downlaoding uživatele modulu přes cílový server.Vzhledem k tomu, stahování VxWorks obrázek je normální, čisté řidič je v pořádku v odhodlání.Možná je to rozdíl čistých protokolu.Náboje a přenos protokolu.Nebo bez náboje, musí být nějaký speciální konfigurace udělat pro cílový server & VxWorks součástí konfigurace.
2) Když jsem použít select () pro sériové rozhraní, je zde také errer číslo (0x3d0002) dochází v úkolu.
Níže je zdrojem
/ / 0x3d0002 - S_objLib_OBJ_UNAVAILABLE
fd_set fdset;
char * tmpBuf = rdBuf;
int readTotalSize = 0, readSize;
# ifdef _INC_SERIAL_DEBUG
if (ttyFd == ERROR)
(/ / Neotevírá
logMsg ( "Ty by měly vést k přístroji předtím, než číst! \ n", 0,0,0,0,0,0);
return (ERROR);
)
# endif / / _INC_SERIAL_DEBUG
FD_ZERO (& fdset);
FD_SET (ttyFd, & fdset);
while (readTotalSize <rdBytes) (
select (ttyFd 1, & fdset, NULL, NULL, NULL);
readSize = read (ttyFd, tmpBuf, (rdBytes-readTotalSize));
tmpBuf = readSize;
readTotalSize = readSize;
)
návrat readTotalSize;
/ * Vrátí hodnotu - počet bytů, číst. (Není-li rovná rdBytes, došlo k chybě)
* /
)
1) Čistá rychlost stahování je nesnesitelný.Je lepší, když hub je v použití., Ale v naší situaci jsme ladit s ostatními kluby bez náboje.
Bez náboje, jsem zmatená z toho, že stahování VxWorks obraz s bootROM je výrazně rychlejší než downlaoding uživatele modulu přes cílový server.Vzhledem k tomu, stahování VxWorks obrázek je normální, čisté řidič je v pořádku v odhodlání.Možná je to rozdíl čistých protokolu.Náboje a přenos protokolu.Nebo bez náboje, musí být nějaký speciální konfigurace udělat pro cílový server & VxWorks součástí konfigurace.
2) Když jsem použít select () pro sériové rozhraní, je zde také errer číslo (0x3d0002) dochází v úkolu.
Níže je zdrojem
/ / 0x3d0002 - S_objLib_OBJ_UNAVAILABLE
fd_set fdset;
char * tmpBuf = rdBuf;
int readTotalSize = 0, readSize;
# ifdef _INC_SERIAL_DEBUG
if (ttyFd == ERROR)
(/ / Neotevírá
logMsg ( "Ty by měly vést k přístroji předtím, než číst! \ n", 0,0,0,0,0,0);
return (ERROR);
)
# endif / / _INC_SERIAL_DEBUG
FD_ZERO (& fdset);
FD_SET (ttyFd, & fdset);
while (readTotalSize <rdBytes) (
select (ttyFd 1, & fdset, NULL, NULL, NULL);
readSize = read (ttyFd, tmpBuf, (rdBytes-readTotalSize));
tmpBuf = readSize;
readTotalSize = readSize;
)
návrat readTotalSize;
/ * Vrátí hodnotu - počet bytů, číst. (Není-li rovná rdBytes, došlo k chybě)
* /
)