dvě otázky týkající se VxWorks

R

Ryan

Guest
Jsem nový vývoj v VxWorks.Prostředí: Tornado2.2 pro ARM, CPU - s3c4510 (ARM7TDMI).Obě otázky jsou uvedeny takto:

1) Čistá rychlost stahování je nesnesitelný.Je lepší, když hub je v použití., Ale v naší situaci jsme ladit s ostatními kluby bez náboje.
Bez náboje, jsem zmatená z toho, že stahování VxWorks obraz s bootROM je výrazně rychlejší než downlaoding uživatele modulu přes cílový server.Vzhledem k tomu, stahování VxWorks obrázek je normální, čisté řidič je v pořádku v odhodlání.Možná je to rozdíl čistých protokolu.Náboje a přenos protokolu.Nebo bez náboje, musí být nějaký speciální konfigurace udělat pro cílový server & VxWorks součástí konfigurace.

2) Když jsem použít select () pro sériové rozhraní, je zde také errer číslo (0x3d0002) dochází v úkolu.

Níže je zdrojem

/ / 0x3d0002 - S_objLib_OBJ_UNAVAILABLE

fd_set fdset;
char * tmpBuf = rdBuf;
int readTotalSize = 0, readSize;
# ifdef _INC_SERIAL_DEBUG
if (ttyFd == ERROR)
(/ / Neotevírá
logMsg ( "Ty by měly vést k přístroji předtím, než číst! \ n", 0,0,0,0,0,0);
return (ERROR);
)
# endif / / _INC_SERIAL_DEBUG
FD_ZERO (& fdset);
FD_SET (ttyFd, & fdset);
while (readTotalSize <rdBytes) (
select (ttyFd 1, & fdset, NULL, NULL, NULL);
readSize = read (ttyFd, tmpBuf, (rdBytes-readTotalSize));
tmpBuf = readSize;
readTotalSize = readSize;
)
návrat readTotalSize;

/ * Vrátí hodnotu - počet bytů, číst. (Není-li rovná rdBytes, došlo k chybě)
* /
)

na první otázku, myslím, že to není problém softwaru, softwaru, protože nemůže vědět o existenci hub, bude jediným problémem je síť drát, to je kvalita, není dost dobrý.

Ale já jsem použít stejnou síť drát.Nemyslím si, že je to problém drátu.Přítel někdy Zpráva stejné situaci.
Je rychlost stahování vztahující se k tabulce symbolů?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back