dvoufázové ota design problem.

V

vhdl00

Guest
Snažil jsem se navrhnout dvě fáze OTA, druhá etapa byla pomocí vstupního společný zdroj NMOS a PMOS zdroj proudu zátěže.Jednou jsem pevnou velikost PMOS.vstupní zařízení NMOS je velmi sensive na velikost, myslím trochu odchylka velikosti se budou řídit NMOS do lineární oblasti? - což nemyslím si, robustní design.
nějaké návrhy?

Pokud pracujete v open-smyčky stavu, min vyrovnání, NMOS vstup má být zmenšen na předchozí etapy NMOS proudové zrcadlo (W / L) v závislosti na aktuální hustotě, za předpokladu, že máte vstup PMOS pár.

děkuji za Vaši odpověď.máte pravdu.Chci jen říct vstupní NMOS velikosti (v oblasti saturace) je velmi malá, je velmi možné v lineární oblasti posuzování 10% -30% odchylka.

thanks again.

Za prvé, se zpětnou vazbou, bude starat o ovlivnění.
2. jsme rozložení NMOS vstup na zápas s předchozí etapy NMOS proudové zrcadlo taková, že odchylka nebude 30%, ale méně než 2% ve vztahu k sobě navzájem.vhdl00 napsal:

děkuji za Vaši odpověď.
máte pravdu.
Chci jen říct vstupní NMOS velikosti (v oblasti saturace) je velmi malá, je velmi možné v lineární oblasti posuzování 10% -30% odchylka.thanks again.

Dělal jsem parametrů analýzy, nastavení šířky řidiče NMOS druhé etapy jako parametr, dělá dc rozmítání v kadenci, je opravdu hodně žádný prostor pro velikost.Myslím někdy, velikost musí být přesné, aby se ujistil zařízení v So regionu.to je důvod, proč jsem se obávat, že by to mohlo způsobit problémy považují proces změny.I was using ami06, minimální délky.

díky

Stačí nastavit poměr PMOS (2stage) / PMOS (1stage) = NMOS (2stage) / 2 * NMOS (1stage)
může myslet work.I rozsah může být téměř železnice-na-rail.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back