Dynamic Power & Kadence

A

AdvaRes

Guest
Ahoj všem, mám dotaz ohledně použití kadence nástroje. Po návrhu a simulace zařízení je možné určit dynamické energie spotřebované? Je-li odpověď, pokud ano, prosím, veď mě, jak? Díky předem.

přečtěte si tento [url = http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=294229&highlight=power] odkaz [/url]

Pokud provedete PSS simulaci, můžete zkontrolovat dynamický proud napájecího zdroje, který je 0. harmonic.If děláte manipulaci s AVD a kalkulačka, jste schopni vykreslit dynamickou sílu. Střední výkon = 0,5 * re (V * CONJ (I))

[Quote = bigboss] Pokud provedete PSS simulaci, můžete zkontrolovat dynamický proud napájecího zdroje, který je 0. harmonic.If děláte manipulaci s AVD a kalkulačka, jste schopni vykreslit dynamickou sílu. Střední výkon = 0,5 * re (V * CONJ (I)) [/quote] Díky vám Safwat a bigboss týden @ Bigboss; Co youmean od PSS? Mohl byste mi prosím tel. mi, co se rozumí pojmy a re CONJ na napájecím vztahu za předpokladu, že jste?

[Quote = bigboss] Pokud provedete PSS simulaci, můžete zkontrolovat dynamický proud napájecího zdroje, který je 0. harmonic.If děláte manipulaci s AVD a kalkulačka, jste schopni vykreslit dynamickou sílu. Střední výkon = 0,5 * re (V * CONJ (I)) [/quote] Mohl byste vysvětlit, co je CONJ funkce? Má funkci znovu reprensent skutečnou hodnotu?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back