Dynamický mikrofon s notebookem

F

fjpompeo

Guest
Ahoj všem,

Jak mohu conect dynamický mikrofon v mém notebooku mic vstup?

Myslím si, že laptop je vstup pro mikrofon electrect chladič ale já potřebovat dynamický mikrofon SHURE místo.

Pozdravy,

Fernando

může mít jeden tranzistor před koncem powered by dodávky na MIC jack a vstup mohl být dynamická MIC, předpokládám.Ano, je to potřeba udělat nějaké rozhraní, ale stojí za to.To činí s předzesilovač pro dynamické MIC

Možná lepší nápad je využití op amp, jako lm324 čtyřkolky, pak by mohla mít Ekvalizér a pre-amp získání kontroly s několika hrnců.Není-li vaše mic vstup je samostatně napájen, budete muset přidat výkon, si nejsem jistá, jak je uvedeno výše tranzistor obvodu by mohly pracovat - do počítače mic vstupy obecně poskytovat sílu?

patweadock napsal:

Možná lepší nápad je využití op amp, jako lm324 čtyřkolky, pak by mohla mít Ekvalizér a pre-amp získání kontroly s několika hrnců.
Není-li vaše mic vstup je samostatně napájen, budete muset přidat výkon, si nejsem jistá, jak je uvedeno výše tranzistor obvodu by mohly pracovat - do počítače mic vstupy obecně poskytovat sílu?

A mizerný staré LM324 není dobré pro audio:
1) Je příliš hlučné být mic předzesilovač.
2) Jedná se o první čtyřnásobný operační zesilovač s nízkým výkonem, takže její výstupní tranzistory nemají dost klidový proud tak, aby byly hrozné crossover zkreslení 3%.
3) Na šířku pásma, je to sotva pár kHz což není dobré.

Výstupní úroveň z dynamického mikrofonu je přibližně stejná jako z electret mic.Stačí použít kondenzátor pro zastavení klidový proud, který se používá pro electret mic.

A čtyřnásobný operační zesilovač TL074 má nízký hluk, nízké zkreslení a má šířku pásma až 100kHz.Stojí to stejné jako LM324.

Audioguru napsal:

A mizerný staré LM324 není dobré pro audio:

1) Je příliš hlučné být mic předzesilovač.

2) Jedná se o první čtyřnásobný operační zesilovač s nízkým výkonem, takže její výstupní tranzistory nemají dost klidový proud tak, aby byly hrozné crossover zkreslení 3%.

3) Na šířku pásma, je to sotva pár kHz což není dobré.Výstupní úroveň z dynamického mikrofonu je přibližně stejná jako z electret mic.
Stačí použít kondenzátor pro zastavení klidový proud, který se používá pro electret mic.A čtyřnásobný operační zesilovač TL074 má nízký hluk, nízké zkreslení a má šířku pásma až 100kHz.
Stojí to stejné jako LM324.

Nejdynamičtější Mics mají nízkou impedancí.Hluk z předzesilovač bude nižší, pokud je poměrně nízká vstupní impedance od tranzistorů místo z FETs.
Opamps s FETs mají nízký hluk při zdroj impedance je vyšší, stejně jako z electret mic.

Velmi děkuji všem tipy, ale byly, jsou schémata?

Pozdravy,

Fernando

Po vyhodnocení různých typů preamps pro mé staré SM7 Shure dynamický mikrofon, jsem zjistil, že nejlepší volbou je schematicky níže.
Místo toho jsem použil BC547 tranzistor BC549C.
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

Zřejmě jsem byla činná v rámci klamu, že dynamický mic IS hi impedance, což je důvod, proč jsem navrhl, op amp.Byl jsem připojováním můj mic vstup do hi Z mého Roland vícestopý.Také pomocí lm324 na anti-aliasing filtry na mém audio DSP obvodů, jejich frekvence odpovědí na tuto práci, také, že zjednodušení obvodů, mohu použít stejné kolejích jako zpracovatel napětí.Zdá se,
že jsem AM ah (at) ck!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back