Eagle_2_Protel pcb soubor převodník

S

sohail_akram

Guest
Zde je nástroj, aby i v Delphi. Já jsem použil pro mnoho times.now u můžete zkopírovat soubor ULP v ur orel ULP dir. spusťte eagle4.ulp--> vygenerovat *. txt soubor nyní otevřít eagle2protel prg. V této otevřené *. txt ----> to převést filname.pcb jako ProTel. http://rapidshare.com/files/55824269/Eagle2Protel.rar

Díky sohail_akram je velmi příjemné pracovat, ale u mít Protel na orla převodník?

Tento soubor ProTel jsou stejné programu návrháře Altium

Snažil jsem se eaagletoprotoel převodník, zde je to, co se stane. I zatížení deska spustit 'běh eagle4.ulp' a to přijde až s chybou UNKWON IDENTIFIKÁTOR PAD SHAPE XLONGOCT, ale když jsem spustit 'běh eagle4-1.ulp' prochází ok. Použil jsem eagletoprotel převodník zachránil ji pak běžel Altium návrhář se nic nestalo, tak jsem treid otevřete z nabídky v této alitum pak začal dovážet DXP průvodce. a fungovalo to,: D: D zapůsobila velmi wizpic Musím říct, že jste udělal velmi dobrou práci dobře odvedenou Pokusím se to na jiné designy a uvidíte, jak se dostanu na Máte eagleto ProTel schematický převodník? by to bylo opravdu dobré a ušetřit spoustu času

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back