EBG struktury a počtu článků

S

shahid78

Guest
V EBG struktur, máme pravidelné uspořádání nějakého zvláštního tvaru. například v druhu hub EBG máme pravidelné uspořádání náměstí skvrny s průchody. a každý hub s pomocí tvoří jednu buňku EBG struktury moje otázka je, kolik takových opakovaných hub (buňky), potřebujeme pro všechny praktické antény design? a jak počet hub vliv na výkonové parametry antény? jde o

Já odpovím na vaši otázku. Nejprve si začít s jedním surovin například .... a kontrolu výsledků ... Jinak surovin a podívat znovu ... a tak dále. Mustafa

Dobrý den, Shahid .. jako palec pravidla, vždy se celková velikost EBG umělé země větší než 1,1 lambda. Jak jsme určující pro úvahy fáze EBG jednotkové buňky s ohledem na to, jak nekonečné, větší počet buněk, blíže to bude dávat výsledky simulovaných jeden. Snažil jsem se jít pod 1,1 lambda, ale výsledky pak se začal měnit. Takže mějte EBG umělé země> 1,1 lambda .. Doufám, že to pomůže .. S pozdravem Praful

Ahoj Praful Díky za odpověď. ale ještě některé pochybnosti. Zmínil jste, že EBG umělé země velikost by měla být alespoň 1,1 * lambda. které lambda yuor mluvíte? vlnové délky volného místa, nebo s průvodcem vlnová délka? Také myslím, že 1.1 * lambda zemi je příliš velký na EBG, protože jedna výhoda použití EBG je snížit rovinou vozovky velikost. pravidlo, které jste zmínil, je platný pro PEC umělé země jde Shahid

Dobrý den, Shahid .. lambda je vlnová délka volného místa. Pokud chcete mít menší umělé země poté, co musíte udělat podívat změnou parametrů. Je velmi obtížné perdict charakter EBG rovinou vozovky, pokud je menší než lambda .... S pozdravem Praful

Dobrý den, sahid .. Jen jsem přemýšlel, které jste našli nějaké prostředky, aby se zmenšila velikost EBG umělé země. Já jsem také hledal nějakou věc, která pomáhají snížit velikost. Problém je v tom, jakmile jsme se snížit EBG zemi velikosti, útlum mimo. dejte mi vědět, pokud zjistíte, že něco .. na zdraví

Ahoj Shahid, jste byl úspěšný při hledání řešení pro snížení velikosti EBG umělé země? Jakmile jsme se zmenšila velikost je ovlivněna příliš S11, stejně jako sidelobes dostává výraznější ..

Ahoj prafuldeo a jsem i nadále dělat nějaké simulace dostat na nějaký závěr. ale souhlasím s vámi, jak si zmenšit velikost rovinou vozovky, bude to mít vliv na útlum a postranní laloky, nicméně velikost potřebné pro EBG umělé země musí být nižší, než je rovina země PEC pro dosažení stejného výkonu Doufám, že najít nějaký platné závěry ohledně tohoto problému v budoucnosti, nebo může být někdo jiný zveřejnit své připomínky k vyřešení tohoto problému jde

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back