Edge spuštěno flip flop designu

J

Jing

Guest
Chci navrhnout okraj spuštěno flip flops, jako je D flip flop.Zjistil jsem, že existují dva hlavní topologie o hranu spuštěno flip flop vzorů.Jedním z nich je "master-slave flip flop.Druhý je pro použití s hodinami puls vlakem do hodiny úrovni spuštěno flip flops.Je zřejmé, že druhá možnost je velmi jednoduchá a snadná konstrukce.Nicméně, jsem většinu z učebnic běžně diskutovat o master-slave flip flops.Díky tomu má pocit, že čas impulsu vlak topologie se nedoporučuje, snadno selhat.Takže jaké jsou výhody a nevýhody jednotlivých topologií?nichž jeden je mnohem bezpečnější,
myslím, že je obtížné to nepodaří?Topologie, která se běžně používá?Díky moc !!!!!

Ahoj!

Master-Slave JK Flip Flop je navržen tak, aby se zabránilo Race stavu (tj. připínání výstupů, přičemž oba vstupy jsou vysoké) v JK Flip Flops ..

aby se zabránilo stavu edgetriggering závod v flipflops se používá jinak a je krátký čas trvání závodu, takže stav je zabránit

Jsem pracoval na hraně spuštěno mistr slave FFS.Má tri stavu invertory, které pomáhají vyhnout se 0-0 hodiny překrývají a předávání brány, které zajišťují dobrou izolaci mezi vstupem a výstupem.Nejsem si jistý, zda o druhou designu.

-Aravind

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back