EEG data, výkonové spektrum

X

xueting08

Guest
Ahoj lidi, já jsem v současné době dělá můj poslední rok projektu, ale měl jsem problémy s Matlab:. (by opravdu rádi, pokud vás může být vodítkem mi trochu jsem dostal nějaké EEG data můj mentor, že není Řekněte nám, jak se náš výsledek by měl být, a proto moje skupina kamarád a já jsem se snaží špatně: (Chce nám najít výkonové spektrum, krmiva v dané EEG dat a ukázat její postavu jsem ale nějaký výzkum, že doesn ". t Zdá se, že mluvit o výkonové spektrum, je vždy mluví o spektrální hustota výkonu. Takže jsem trochu zmást příliš. bych se zeptat, jak mohu získat kód?, nebo jak mohu psát kódy pro výkonové spektrum, a krmiva s ? vlastní EEG data, takže sorry doufám, že vás může vysvětlit laicky řečeno, je to poprvé narazil Matlabu: (vážit poskytnuta pomoc: D Xueting

Spektrální hustota výkonu je množství zobrazení na výkonové spektrum a spektrální, není žádný rozdíl. V podstatě výkonové spektrum je velikost součástí komplexu Fourierova transformace výstupu. Můžete používat MATLAB k výpočtu, nebo dokonce tabulky kalkulátoru jako MS Excel.

Díky za odpověď:) bych se chtěl zeptat vás tam, pokud někdo z vás kódu výkonové spektrum? nemusí být v EEG podobě:)? Pokud tak učiníte, můžete sdílet se mnou?

Podle mého názoru nejlepší způsob, jak zvládnout EEG dat v prostředí Matlab je použití tzv. toolbox ([url = "http://sccn.ucsd.edu/eeglab/"] [/url] [url = http://sccn. ucsd.edu / eeglab /] EEGLAB - Open Source Matlab Toolbox pro elektrofyziologické výzkum [/url]). Tato věc má jednoduché GUI + spousty funkcí, které můžete použít pro získání informací z nahrávek, včetně spektrální reprezentace (a jeho zcela zdarma). Myslím, že by bylo vhodné si můžete stáhnout nástrojů a zkoumat kód, začít s analýzou.

Ahoj všem,:pI podařilo přijít na kódy: DI jsem zvědavý, zda existuje algoritmus, který dokáže detekovat všechny vrcholy s frekvencí, a pak je součet up? :) Každý může průvodce mě? Oceňuje všechny odpovědi!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back