Efektivní telefonní audio (300-650Hz) fedback mechanismus!

V

vinodquilon

Guest
Může někdo navrhnout nějaké účinné audio Fed-back mechanismu prostřednictvím telefonní linky tak, aby se telefonování člověk může slyšet zvuk pípnutí, kterou může zkontrolovat stav dálkově ovládaného zařízení (teleremote řízení). Snažil jsem se dva okruhy (viz dva připojené soubory), ale není slyšet žádné zvuky na odlehlých volání konci. Zkoušel jsem všechny frekvence v rozsahu 300-650Hz změnou bank v 555 astabilní generátor zvuku pípnutí. , Ale žádný výsledek. Vybral jsem tento rozsah jako v tomto rozsahu není možné pro všechny tóny DTMF. Tak Nízkofrekvenční správně krmit, zpět na telefonní linku bez zjištěné DTMF IC. Audio pípnutí relé zapíná až po zvednutí sluchátka relé se aktivuje. Vím, že v normální telefonní linku je náš hlasitý zvuk snímaný mikrofonem, pak přeměněn na signál elektrický AF. Chcete-li zjistit další Fed-back mechanismus (a napodobit v mém projektu), otevřel jsem telefon. Nic však nemůže zjistit, na malém, ale komplexní spojů uvnitř telefonu. Má někdo ví, žádné okruhy (které by měly být funkční)?? [I SAY líto, ALL členové fóra pro vysílání závity na stejné téma na základě telefonické] javascript: emotikon (": cry:)

Krmení tóny přes 10K série rezistor 600 ohm linka nevede k velmi vysoké úrovně zvuku ... Nechápu úvahy o možném rušení DTMF. Jako "D" vysvětluje, bude jeden tón není nikdy chápat jako oznamovací tón.

[Quote = MKO] Krmení tóny přes 10K série rezistor 600 ohm linka nevede k velmi vysoké úrovně zvuku ... [/Quote] I přímo, bez krmení 10 K (pípnutí jako krmivo pouze po vyvěšení), ale nic nefunguje. Zapomněl jsem říci, že jsem krmení náměstí pulsy frekvenci zvuku. Myslím, že všechny tyto problémy lze vyřešit pomocí RC nebo Wein most oscilátor na frekvenci zvuku. A nahradit tak náměstí pulsy s sine vlny. 10k bude nahrazena 470 Ohm na cestě spojení. A co moje předpověď??

Je-li oscilátor pracuje a relé uzavřen, není možné, že nebudete slyšet. Obdélníkový průběh by měl ještě větší subjektivní hlasitost, protože harmonických. Musí být jiná, velmi základní problém. PS: Vidím, že obvod je uvedeno výše nikdy zvednutí sluchátka, protože cesta je DC blokována kondenzátorem C4. To je divné, vám nabídne operační řádky v předchozím vláken.

PS: Vidím, že obvod je uvedeno výše nikdy zvednutí sluchátka, protože cesta je DC blokována kondenzátorem C4. To je divné, vám nabídne operační řádky v předchozím vláken. [/Quote] Jo, obvod nejde do off-hák. Ale já jsem s použitím OEP1200 01:01 transformátoru. Tam je upřesnění listu jako "Nedávejte DC proudu přes vinutí". V bývalém jeden paralelní odpor přes kondenzátor by umožnily DC proud. Jaké je řešení?? [Size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 26 minutách: [/color] [/size] PS: Vidím, že obvod je uvedeno výše nikdy zvednutí sluchátka, protože cesta je DC blokována kondenzátorem C4. To je divné, vám nabídne operační řádky v předchozím vláken. [/Quote] Viz obrázek fedback2 (11). Formátu PDF v to, že budu odpojit relé konec R6 a připojte jej na konci kroužek šipky. Tak transformátor dolní konec připojit přímo k relé a jeden R6 křižovatce. Tak R6 odpor smyčky se line (pokud relé zapne) a kapacitně izolovat transformátor. Nyní existuje zatížení DC smyčky line. Je to funguje?? Díky rogs.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back