Eigen režimu solver v CST

S

shahid78

Guest
Když jsme použít Eigen režimu solver v CST jaké frekvence by měla být použita jako maximální frekvence?

pozdravy

Chci říci, 3 krát na nejnižší frekvenci.Myslím, že je třeba určit, kolik druhů dopravy, které chcete vidět (řekněme 20).

hi phytech

díky za vaše odpovědi.ale i dont pochopit?
3 krát, z nichž nejnižší frekvence jsou vaše mluvíš?
Mám uvedených 3 způsobů, jak mám zájem o ně ale jak rozhodnout, minimální a maximální frekvence pro simulaci

díky

Dokonce vás zajímá pouze v nejnižší 3 módy, je to ještě lepší zadat více způsoby, například 20 ke zvýšení přesnosti simulace, ale můžete začít s 3 nebo 5 spped nahoru simulaci.Nejlepším způsobem, jak najít frekvence je tím, že se pokusí.Pro combline struktur, lze předpokládat reentrance režimů, které se zobrazují v asi 3 krát vyšší než rezonanční frekvence.

citát: "I vás zajímá pouze v nejnižší 3 módy, je to ještě lepší zadat více způsoby, například 20 ke zvýšení přesnosti simulace, ale můžete začít s 3 nebo 5 spped nahoru simulaci."Můžeš mi vysvětlit, proč je to?

moje otázka je stále stejná.když jsme model všechny struktury v CST si stanoví minimální a maximální frekvence pro simulaci

Nyní, když chci používat Eigen režimu solver najít rozptýlení schéma mushroom EBG struktury, jak si mohu vybrat maximální frekvence, protože i dont vědět režimu frekvencí, a dokonce i výchozím režimů může mít frekvenci 60GHz

tak, jak by mohla i rozhodnout o horní mezní frekvence před zahájením simulace

pozdravy

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back