Elektrická délka při navrhování klofenstein kužel

J

Junaid151

Guest
Ahoj, já jsem projektování klophenstein kužel, ale já jsem přilepená, jak vypočítat elektrickou délku. Můj přítel, který má vypočítat elektrickou délku v jiném případě se mi zmatený. Níže jsou jeho specifikace, prosím, pomozte mi zjistit, jak to udělal. Frekvence = 2 GHz celková délka = 77,8 mm Kužel Ee = 3,27 z dielektrikum mikropáskového 27 impedance krok klofenstein transformátoru a elektrická délka se vypočítá nebo se používají v jeho design byl 12,5055 Pokud by mi říct, jak vypočítat elektrickou délku od uvedených informací, že by bylo velmi užitečné. Na zdraví v předstihu

Dobrý den, může to být užitečné pro vás: [url = http://www.microwaves101.com/encyclopedia/Klopfenstein.cfm] Klopfenstein Kužel - Mikrovlnné Encyklopedie - Microwaves101.com [/url]?

Vím, že o této stránce, ale to nepomůže v tomto ohledu. Prosím, mohli byste mi pomoct ven.

Vzhledem k vaší fyzické délce 77.8 mm a efektivní dielektrickou konstantou 3,27 (? Jste použili FR4 s er = 4,4), bych očekával, elektrická délka má být v rozmezí: elektrická délka = 77,8 mm * sqrt (3,27) = 141 mm (nad cut-off frekvence). Tato hodnota odpovídá zpoždění asi 338 stupňů na 2 GHz. Bude to poněkud více, protože cesta podél okraje je poněkud delší, než je skutečná délka kužele. Také záleží na efektivní eps šíře stopy. Co jednotky by měly být uvedeny za vaše číslo?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back