Elektrická kontinuita ocelové konstrukce

D

DrWhoF

Guest
Jak měřit elektrické kontinuity ocelové konstrukce ponořené v mořské vodě??

Můžete zkusit budova velmi nízké napětí vysoký proud kontinuitu tester.100 milivoltů na 10 amper může dobře fungovat.Použijte velké klipů (podobně jako jumper klipy baterie) pro připojení k části strukturu, která bude měřit a používat 4 vodičové Kelvin typ měření (samostatný smysl dráty) pro měření indukované napětí na struktuře.Pokud je struktura je velmi velký budete potřebovat nižší napětí vyšší proud tester.Mořská voda je zkrat odpor, takže je důležité být schopen odhadnout účinek, protože zcela otevřené struktury budou i nadále provádět přes vodu a vy potřebujete, aby za to.

Pokud máte na mysli elektrický proud přes mořské vody (což je elektrolyt), pak budete muset nastavit elektrochemický.I když je příliš komplikované, aby odpověděl na post.V nejjednodušší formě je třeba anodou a katodou připojen k napětí zdroje pomocí galvanometer.sedimentů a další efekty mohou blokovat pokrytí povrchu vaší struktury a změny elektrických vlastností.Všechny tyto mohou být studovány jako experiment.

Děkuji vám oběma za vaše cenné příspěvky.
Já nechci poslat elektrický proud přes mořskou vodou, vše, co potřebuji k měření je kvalita spojení mezi elementsts z ocelové konstrukce.
Myslíte si, že budu schopen provádět 10A až oceli na 100 mV ve vodě vidět?
D máte nějakou představu, co může být je poměr mezi proudy tekoucí přes tuto strukturu a okolní vody?
A jak vybudovat nástroj, který dokáže generovat proudy 10A při 100 mV?

Díky
DrWho

Myslím, že vše závisí na rozsahu stavby.Pokud si chcete vyzkoušet DC odpor v závislosti na JoeB01, pak vše, co potřebujete, je nízkého napětí, vysokého elektrického napájení, napájení NPN tranzistor s chladičem a galvanometer.Připojení je v sérii.ovládání emitoru napětí NPN, použitím příslušných napětí na základnu.

Myslíte si, že ohmů nebo Mili-ohmů wil být vhodné jednotky pro popis spojení kovových dílů v mořské vodě?

Znovu jsem se opravdu ani ponětí, co strukturu máte na mysli a chcete měřit elektrické kontinuity určit, co, všechno, co mohu říci je v závislosti na to, co chcete zjistit, techniku pro měření může značně lišit.Ale odpor kovové konstrukce pod vodou per se zdá nesmyslné alespoň pro mě.

Nemyslím si, že problém je měření odporu struktury, která část je docela rovně vpřed.Těžší část se snaží zjistit, jaký vliv slané vody bude mít.
Například, pokud byste měli mědi (Cu), tyče potažené cínem (Sn) a budete měřit odpor tyče, pak to, co je odolnost mědi části tyče?Odpor mědi je 1,68 ohm.m (10e-8 ohm / metr krychlový @ 20C), a odpor cínu je 10,9 ohm.m.
Odolnost = odpor × délka / oblast
Takže můžete vidět, že průřez každý kov v tomto příkladě přispívá k přes-veškerý odpor.
Nyní zpět do ocelové konstrukce v mořské vodě.Jaký je odpor mořské vody?Mořská voda je průřez je obrovský, takže kolik efekt to bude mít na měření odporu?

Můžete navrhnout nějaké další metody, které mohou být nezávislé na mořské vody?

Jak jsem řekl, že vše závisí na rozsahu a druhu vaší struktury a druh informací, které potřebujete, chcete zkontrolovat, zda jsou elektricky spojeny, nebo se chcete ujistit, že jsou fyzicky spojeny?Přejete si zkontrolovat, zda jsou připojeny na všechny nebo chcete zkontrolovat spoje jsou dostatečně pevné, nebo ne?může to přinesl z vody, nebo ne?Je velmi těžké představit si svůj problém s těmito málo informací., Akustické, X-Ray, impedance ,....

Díky.
Já chci jít do-paprsky X, soud šíření a tak dále.
Všechno, co potřebuji ke kontrole, je, jak dobře některé závorkách jsou spojena s mužem tělo struktury, pokud jde o vedení proudu přes tento stracture se týká.

No, když myslím, že současné vedení metoda není velmi dobrou možnost zkontrolovat, jak dobře některé závorkách jsou přiloženy, ale pokud na tom trváte myslím, že alespoň můžeš začít s experimenty.
Myslím, že pokud chcete měřit odpor mezi horní a spodní části konstrukce, nebude vám žádný smysluplný výsledek, ale můžete vzít jednu třídu, která byla velmi dobře připojen k ocelový rám jako standard a porovnat jej s některými méně než perfektní příloh.Pokud byste mohli zjistit významnému vzestupu rezistence, protože méně spojení oblasti.pak můžete kontrolovat každé třídě jeden po druhém, aby se ujistil, že mají pravdu.
Některé poznámky,
1-body, které zvolíte k měření odporu by měla být naprosto stejné pro všechny pokusy.
2-budete nezbytně potřebují 4-drát kelvin typu měření.
3-měřicí body musí být absolutně čistý, zbavený jakékoli mastnoty, chemických látek, rez, ...
Možná dokonce nutné vyčistit s korálky papíry křemíku.

Pokud jste teprve ve chvíli, k měření odporu:
Chcete-li rozlišovat mezi vedení mořské vody, a kovová konstrukce bych opatření jak na moře, odolnost proti vodě sám a strukturu (která zahrnuje příspěvek mořské vody).Doufejme, odolnost ocelové konstrukce (s mořskou vodou), bude nižší než mořská voda sama.Můžete být omezena v délce struktury jste měření a může být nutné měřit každému společné struktury.

Považoval bych za časové reflektometrie (http://en.wikipedia.org/wiki/Time-domain_reflectometry), i když si nejsem jistý, jak to bude fungovat v mořské vodě.

Snažil jsem se měřit velmi nízký odpor mezi dvěma ocelových dílů v mořské vodě a problém je, že čtení není opakovatelný.Nejsem si jistý, ale vypadá to, že výsledky závisí na teplotě mořské vody.
Je to možné?

DrWhoF napsal:

Snažil jsem se měřit velmi nízký odpor mezi dvěma ocelových dílů v mořské vodě a problém je, že čtení není opakovatelný.
Nejsem si jistý, ale vypadá to, že výsledky závisí na teplotě mořské vody.
Je to možné?

ok, IM jen tak vyhodit tuto myšlenku ven do otevřený.Nevím, jestli je to možné, i když ...

průchod střídavého proudu přes strukturu (200 Hz nebo tak něco).proud musí být velké, tj. několik zesilovačů.

proud ve vodiči vytváří magnetické pole, který může být měřen s čidlem jako (Hallův jev)?například.

se můžete podívat na 200 Hz stopy z Hallův jev, a tak odstranit ostatní zbloudilé magnetismus.(Možná bude nutné Faradayova klec plocha pod test)

amplituda signálu ze snímače je úměrné proudu přes dirigenta v tomto bodě.Pokud víte, proud přes dirigenta, a kontinuitu mořské vody, měli byste být schopni zmapovat tok proudu.

Pokud víte, co proud teče, kde víte, že relativní odpory v poměru k tomu mořské vody ...Alternativně hodit pár kilo zesilovačů přes oblast, kterou je testování a uvidíme, co dostane horký s infračerveným .... je váš odpor: D

DrWhoF, můžete post některé z vašich dat, abychom mohli zjistit, jestli je možné udělat něco.Jak jsem již řekl v předchozí post body měření by měla být naprosto stejná a kontaktní místa by měla být absolutně čistý.Nacházíte se snaží měřit milliohm nebo sub milliohm (pokud jste měli posta některá data jsem měl lepší nápad) odolnost velmi tenké vrstvy oxidu na povrchu vaší sondy (jaký je váš sondy materiál měl být pozlacený zlata) vám poskytne stovky kilo ohm odpor.Jak jsem řekl, musíte čistit místa měření s papírem hlinitého k odstranění rzi nebo neviditelnou vrstvu oxidu na ocelové konstrukci.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back