Elektro Earth & digitálních pozemních referenčních

S

siongboon

Guest
Ahoj,

Já jsem v současné době čelí obtížné problém v řešení potíží číslicových obvodů.
Pak jsem přišel na tuto otázku, že mám na mysli.

Je to OK pro připojení digitální pozemní odkaz
elektrických země, že jsme ve 3 pin konektor pro zemní ochrana.
Myslím, že je design chyba a problém vznikne,
v den před obvod potřebuje reset.

Co je důležité otázky / výhody nastat, pokud jsou spojeny dohromady.?

Děkujeme Vám za vedení.
Siong Boonwww.siongboon.com

Jaký je váš max frekv?Teoreticky to může fungovat, ale závisí na několika kritériích.pro příklad, jak dobrá Vaše DGND>> PODVOZKY>> EARTH rozvody?Je to velmi nízká impedance a na podvozku je dost velká?

V digitální signál budete mít mnoho frekv komponenty protéká DGND.Reaktance vedení máte, je mohou ovlivnit jeho výkon.

Na zdraví

"Elektrické Earth" připojení na zásuvky dělá, nakonec se připojit zpět k tyči na zemi.Je také téměř jisté, připojen k návratu na AC line.

Takže, myslím, že je otázkou, k čemu můžete dosáhnout, pokud jste připojeni desce umělé země k "elektrické zemi".

Jedním z problémů je, že většina z obvodů v budově bude také sdílet, že "elektrické zemi" spojení.V obytném domě, by to zahrnovat motory pro chladničky, myčky, pece, klimatizační zařízení, všechny druhy jiných spotřebičů, zářivek.A protože jsou všichni sdílení "elektrické zemi" spojení, to znamená, že každý svodové proudy cestu zpátky k zemi se chystáte způsobit zemní smyčky (napětí hluku), aby byly přítomny na údajné "uzemnění".

SO, připojením rada země k zemi, to znamená, že některé nebo všechny ty zemní smyčky budovy bude nyní překrývá na palubě zemi.Pokud je stand-samotný okruh, pak to pravděpodobně nestará.

Nicméně, pokud je obvod, který se připojuje k jiné věci, než které je uvedeno gound smyčky může být velký dost způsobit digitální chyby.Jako například, že jste připojeni k termočlánku instalatérské trubky měď ve vašem domě, a spustíte termočlánku vede zpět do řadiče na desce, který je připojen k zemi.Termočlánek signál je v řádu 10 ze milivoltů, ale měděné potrubí je pravděpodobně na nule voltů, a "elektrická zemi" s největší pravděpodobností má 5 voltů PK-PK na 60 Hz hluku na to.Takže jste pohřbívat požadované signálu v šumu, který je 500 krát větší!Ty by mohly získat velké problémy z tohoto okruhu.

Díky biff44, díky hakeen.

Ano biff44.Nacházíte se odpověď na mou otázku.
Digitální obvod je napájen až do AC-DC napájecí zdroj.
Vstupy jsou digitální a je izolován opto-vazební obvod.
Výstupem je relé rozhraní.
Komunikace je přes Ethernet rozhraní.

Řadiče na desce se nachází viset po dobu,
ale nejsem schopen reprodukovat problém.
Jsem zvědav, jak, nebo pokud je to možné připojení okruhu odkaz
do elektrické země by mohly mít vliv na okruhu sám?

Je nějaká výhoda připojení obvodu na Zemi?
A je to typický způsob připojení.
Dozvěděl jsem se od článku z webu, že spojení je provedeno
přes kondenzátor, hluk může být tedy odváděna do země.

Měl bych říci, že přímé spojení na Zemi žádnou výhodu,
a může v některých případech způsobit problém místo?
Takže je lepší se připojit k Zemi?

Děkuju mnohokrát.
Siong Boon

www.siongboon.com

Váš instinkt má pravdu, zemnící vodič je za vadu ochrana, není určena jako referenční napětí a může být hlučný.Většina elektroniky je bude mít obvod boku izolován od zdroje strany.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back