Elektromagnetické vlny v kovu

M

mehboob_iiui

Guest
HI, obvykle, když jsem četl o cestování em vlny v kabelu, já předpokládám, že cestuje ve formě proudu, mám pravdu ..

Rovněž může elektrické a magnetické pole není cestování uvnitř kabelu, jak to dělá ve vzduchu,

nebo viceversa proud přes vakuovou místo em polí

Na vyšších frekvencích EM Wave travles na povrchu vodiče (kov).
Protože je menší odpor.

V reálném světě, všechny vodiče mají některé malé odpor, takže pokud tam je
Proud tam musí být napětí!V = IxR

Pochopení současného Vám chybí spousta detailů, a to alespoň v oblasti distribuce, ale možná, že to není to, co vám jde, pak jsou v pořádku.

Ahoj kluci,

Rf není moje silná družina, ale to je to, jak pracovat anténa pro vysílání a příjem nebo ne?

pozdravy

dfullmer

Vlastně EM pole je v médiích, mezi vnitřním vodičem a vnějším vodičem kabelu.To je oblast, která je účetní EM energie.Neexistuje žádný EM pole uvnitř vodiče.

Pokud je médium mezi dvěma vodiči, je vakuum, bude EM pole stále existují.

Nejsem si jistý, co přesně na vaši otázku je.

když hovoříme o dráty, domníváme se, že signál toky jsou rozdíly v proudu, chtěl jsem vědět, zda proud teče dovnitř koaxiální kabel, nebo ne.

i theres no current účastní em vlně propagation.energy toků zde v podobě elektrických n magnetická pole, která cestovní vodorovně nebo svisle.

nijirazdan napsal:

i theres no current účastní em vlně propagation.energy toků zde v podobě elektrických n magnetická pole, která cestovní vodorovně nebo svisle.

hi all
pls vysvětlete mi, wat je napětí v praktickém slova
nelíbilo, že je množství práce vykonané v podání UPC z nekonečna .....

a šíření vln v městě kovu je cretainly není žádoucí, pokud je třeba vidět aa prostředí šíření, skin efekt hraje zmatek.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back