elektromigračních

P

protonixs

Guest
Jak si vypočítat elektromigračních?Jak se tomu vyhnout?
díky

elektromigrační se lze vyhnout tím, že péči, proudová hustota v kovový pás je nízká ....

electro migrace nastane, když proudová hustota v 1 vrstva kovu je velmi vysoká ......., které mohou poskytnout elektrony proudí přes tento kov velké množství energie, čímž elektron opustí kovu způsobuje díry ....
Tyto díry mohou vést k otevření .... tak i ke zničení kovu.OPRAVA: -
nejprve zjistit aktuální, že konkrétní kov má provádět ......... pak pomocí DRM najít minimální šířka kovů potřebných k uskutečnění takové množství proudu.
Další možností je rozdělit proud 2 nebo více paralelních drahách, tímto způsobem se můžete vyhnout používání jednotného silnou vrstvou kovu.

Doufám, že tato odpověď na vaši otázku.

stuck_adc napsal:

electro migrace nastane, když proudová hustota v 1 vrstva kovu je velmi vysoká ......., které mohou poskytnout elektrony proudí přes tento kov velké množství energie, čímž elektron opustí kovu způsobuje díry ....

Tyto díry mohou vést k otevření .... tak i ke zničení kovu.OPRAVA: -

nejprve zjistit aktuální, že konkrétní kov má provádět ......... pak pomocí DRM najít minimální šířka kovů potřebných k uskutečnění takové množství proudu.

Další možností je rozdělit proud 2 nebo více paralelních drahách, tímto způsobem se můžete vyhnout používání jednotného silnou vrstvou kovu.Doufám, že tato odpověď na vaši otázku.

Také se můžete vyhnout tím, že elektromigračních díru ve všech široké kovy podle vás design pravidel.

Dobrý den,

Viz ur DRM 'Design manuál', které stanoví maximální povolenou IDC a Irms pro každou z kovových vodičů úrovně

ahoj
Mám question.i použití 1um šířka metal1 drát k výkonu 4 ma stejnosměrný proud. design manul mého technologie, říká, že 1um šířka metal1 nést 0,8 mA v elektromigračních části DRM.to, co chci vědět, je, může obvod pracovat na krátkou dobu. může tenký 1um metal1 stává otevřený jakmile jsem moc čip nahoru?nebo můj čip nemůže fungovat dlouho jen?

ahoj
Pravidla jsou uvedeny na ochranu proti dvěma druhy proudu-indukované selhání: standard EM a lokální vytápění rozšířené EM:
- Pro standardní EM pravidla definují
- Maximální stejnosměrný proud, IDC: IDC <IDC
- Pro místní-topení rozšířené EM pravidla definují
- Maximální efektivní hodnoty proudu Irms: IRMS <Irms
Pro každý proudový signál i (t) obě podmínky (IDC <IDC, IRMS <Irms) musí být splněny.

---> Tenké 1um metal1 stává otevřený, jakmile u moci čip nahoru.

Četl jsem design manul znovu.
to říká 1um šířka metal1 může být vybavena nejméně 7,8 mA Irms.
může můj čip spalovat otevřené, jakmile jsem moc můj čip nahoru?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back