Elektronické článek se zajímavými dotazy

E

Elektrostatické

Guest
Našel jsem elektronickou článek s těmito následující otázky a já jsem chtěl vědět, názory lidí a odborné znalosti na to:Vaše auto baterie je mrtvý a vy si to.Vy teď chcete použít 8 tužkových baterií AA v sérii jej spustit.Byli jste schopni připojit 8 baterií v sérii, a jste-li připojeni a - terminály na auta baterie odpovídající svorky.Vysvětlete vlastními slovy, co si myslíte, že se stane, když dáte startér klíč.Vypracovat na vaše vysvětlení s odkazem na charakteristické pro non-ideální zdroj napětí.Common-emitor zesilovač je zkreslené 50Meg a 10Meg odpory.Nakreslete ekvivalentní schéma 'děravé' vstup spojky kondenzátor a vysvětlit, co se stane v případě, že únik odpor je v rozmezí 20Meg.
Tam je BUZZ v telefonu, která se zdá jít pryč, když je baterie plně nabitá.Máte podezření, že hluk pochází z cívky do telefonu napájení.Otevírání telefonu, podívejte se na napájení a vidět feritové jádro cívky:, ale některé z vinutí nezdají být epoxied na místo.Vysvětlete, jak by to mohlo způsobit hluk.
Diskutovat o tom, jak frekvence elektrického signálu předložila reproduktor převádí vysoké nebo nízké rozteč zvuky.

Ti zní jako domácí úkol otázky.Sdělte nám prosím Vaše odpovědi, a můžeme diskutovat o svých řešení.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back