Elektronické Načíst Design

S

Singapura

Guest
Jsem stavební aktivní zátěž pro high-proud (125A) nízké napětí (5Vdc) napájení.

Můj záměr je použít GP500LSS06S o mé žádosti a připojuje je jednoduché blokové schéma na design.Vážíme si nějakou radu či doporučení.Děkujeme vám.
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

přiložené soubory pdf

jde - haymeron
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

Chcete-li použít PWM signál pro řízení MOSFETS je jedním ze způsobů, jak při jejich použití jako aktivní zátěž.Problém je, když vám některé závažné zkoušení a eval PSU ze
to budete mít problém měření hluku na výstupu z PSU pod test, jak budete mít dopady na PWM na tam.PWM bude dobré pro přechodné reakce test, ale pro hluk potřebujete lineární jednotky.

Udělal jsem 50v/50A jednotka s přibližně 25 X IRF1010 v / / o masivní chladič chlazen nuceným pracující v lineárním režimu.

E

Chcete-li použít PWM signál pro řízení MOSFETS je jedním ze způsobů, jak při jejich použití jako aktivní zátěž.Problém je, když vám některé závažné zkoušení a eval PSU ze
to budete mít problém měření hluku na výstupu z PSU pod test, jak budete mít dopady na PWM na tam.PWM bude dobré pro přechodné reakce test, ale pro hluk potřebujete lineární jednotky.

Udělal jsem 50v/50A jednotka s přibližně 25 X IRF1010 v / / o masivní chladič chlazen nuceným pracující v lineárním režimu.

E

Díky haymeron pro navrhování tip,
i když je
to poprvé vidím PWM PSU zatížení používané pro testování.

E-design má dobré místo, pokud jde o účelu a možných problémů s hlukem na takový přístup.V minulosti jsem designu aktivní lineární zatížení test 2kV PSU na 1.6a.Tento čas kola, ale je vysoce aktuální (125A), že opravdu týká mě.

Díky za rady!

Jsem budování 50V/10A aktivní zátěž, ale teď chci di / dt ovládající funkce, jak někdo může navrhnout, aby návrh je?

Zkuste tento odkaz.
http://www.webx.dk/oz2cpu/radios/dc-load.htm

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back