Elmore Delay

H

Hards

Guest
Ahoj všichni!
Může každý kamarád mi říct, co je Elmore zpoždění??
Může každý kamarád mi materiál, týkající se na to.

Thak vám
Hardik Desai

http://en.wikipedia.org/wiki/Elmore_delayElmore zpoždění je jednoduché přiblížení k odkladu prostřednictvím sítě RC v elektronickém systému.To je často používáno v aplikacích, jako je logika syntéza, zpoždění kalkulace, statické analýzy načasování, umístění a směrování, protože je jednoduché spočítat (zejména ve stromu strukturované sítě, které jsou drtivá většina signálu sítí v rámci IO) a je přiměřeně přesné .I tam, kde to není přesné, je obvykle věrný, v tom smyslu, že snížení zpoždění Elmore téměř vždy sníží skutečné zpoždění, takže je stále užitečná v oblasti optimalizace.

Elmore zpoždění může být myšlenka několika způsoby, všechny matematicky totožné.

Pro strom strukturované sítě, najít zpoždění přes každou část R (elektrický odpor) krát následný C (elektrická kapacita).Součet zpoždění od kořene ke dřezu.
Předpokládejme, že výstup je jednoduchý exponenciální.Najděte exponenciální, že má stejný integrál jako pravdivé odpovědi.
Najděte prvního okamžiku impulsní odezvou.Toto je první pořadí Padé sbližování, také známý jako moment vyrovnání.
Existuje mnoho rozšíření zpoždění Elmore.To může být rozšířena na horní a dolní meze, za účelem zařazení indukčnosti stejně jako R a C, které mají být přesnější (vyššího řádu aproximace) a tak dále

Může u mi nějaký materiál týkající se tohoto??
Chci vysvětlení s jednoduchou postavu.

Díky
Hardik

hi,
Elmore zpoždění bylo jasně vysvětleno SMKang v CMOS VLSI Design,
Plz Podívejte se na to. On vysvětlil s obrázkem a Mathamatically.S pozdravem,
Vinod

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back