Ethernet řadič rozhraní s mikrokontrolérem

A

abdiyora

Guest
Dobrý den, pane,
Chci rozhraní Ethernet controller s mikrokontrolérem.Vidím nějaký Ethernet řadič SPI rozhraní, ve kterém existuje.Mám pochybnosti, je tam jiný mikrokontrolér mají různé Ethernet controller.V současné době jsem 89S52 mikrokontroléru.
Můžete mi doporučit, který mi správce sítě Ethernet je vhodné pro mě? ..

Thanking you ...

S pozdravem,
Ankur

Je to možné vybudovat ethernetové rozhraní 8-bit MCU?

Jsem rad vám mikročipy MCU s Ethernet controller.Microchip dodává TCP / IP stack zdarma pro tento řadič také

atmaca napsal:

Jsem rad vám mikročipy MCU s Ethernet controller.
Microchip dodává TCP / IP stack zdarma pro tento řadič také

nazdar,

Pokud jste ae ráda u 8051 si mohou vybrat z silabs řadič.mají také ethernetový řadič a poskytují TCP / IP stack v souladu s jejich microcontroller.visit WWW adresa uvedena níže pro více informacíwww.silabs.com

rajeshkumar123 napsal:

nazdar,Pokud jste ae ráda u 8051 si mohou vybrat z silabs řadič.
mají také ethernetový řadič a poskytují TCP / IP stack v souladu s jejich microcontroller.visit WWW adresa uvedena níže pro více informacíwww.silabs.com

Tam je velmi těžké získat hte Ethernetový řadič IC, protože nejste zástupce z velké společnosti.

Tak jsem se ještě poradit, abyste se ostatních členů návrhy.Použít jiný typ MCU s vestavěným Ethernet (Zilog, Microchip a ......)

Pokud jste nový příchozí v této oblasti, navštivte www.edtp.com

Nazdar,

Máte vývojový kit k dispozici od silabs.Koupil jsem si stejný ethernetové kit pro svou vzdělávací účely silabs od prodejce v Indii.Přečtěte si knihu (link viz níže) na TCP / IP, implementace na embedded zařízení.Dont držet AT89S52.
Zpočátku v mé vysoké škole jsem použil stejný AT89S52.Silabs je mnohem lepší než AT89S52 se spoustou paměti & pheripheral.To je také široce v průmyslu.

http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=966616 # 966616

S pozdravem
S. Rajesh Kumar

Hi rajeshkumar,
Můžete mi prosím říct, který ethernet kit větev a co cena? ..
Odkaz, který dáte, http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=966616 # 966616,
V současné době nelze otevřít ...

Thank you for help me ..

nazdar,

ethernet kit jsem koupil od místního zástupce.Stálo mě asi Rs.14000 / --

Mouser pric je 120 $ bez dopravy

http://www.silabs.com/tgwWebApp/public/web_content/products/Microcontrollers/en/EthernetDK.htm

Pocínovat u mě více informací, jako je ur mail & id města, které se u žít v tak, že dovedu u pošty na koho se obrátit.

zkuste si přečíst tento ethernet návrhu průvodce

http://www.silabs.com/tgwWebApp/public/web_content/products/Microcontrollers/en/EthernetDK.htm

s ohledem
s.rajesh Kumar
Omlouváme se, ale musíte přihlásit do zobrazení tuto přílohu

Ahoj, rajeshkumar
Je příliš costly.I chcete udělat Ethernet controller pro mikrokontrolér.
Pokud je to možné tak mi praktické informace související s tímto ...

Thank you for help me ...

Před nějakým časem jsem našel zajímavý projekt
http://avr.auctionant.de/avrETH1/
Existují-li někdo snaží změnit to?
Autor se zdá být plné ruce práce s něčím jiným ...

Nazdar,
Vidím další atmel ic atmega88 nebo ATMEGA168, který se používá s Ethernet controller ENC28J60.but zde ATMEGA 88/168, není available.Instead této ATmega8 je available.I vidět i datasheet, ale ne příliš velký rozdíl najdu.
Lze jej použít i pro mé žádosti? ..

Děkuji ....

nazdar,

U může vybrat jakýkoli řadič, ale před volbou správce prosím ověřit, že u mít dostatečnou podporu, pokud jde o TCP / IP stack pro použití u správce.Můžete si vytvořit svůj vlastní zásobník, ale není to snadné.

S pozdravem
S. Rajesh Kumar

Nazdar,
Mohu použít mikročip Ethernet controller ENC20J60 pouze s mikročipem, jako mikrokontrolér PIC18F4620, atd. nebo jiné podobné mikrokontrolér Atmega88, 128, atd.? ..
Stejné jako u, Atmel Ethernet controller CS8900 používat pouze withAtmel mikroprocesoru nebo jiný mikrokontrolér ....
Jaké budou vhodné pro mě? ..Proč? ..

Děkuji ...

Ahoj,

Vyberte řadič, pro který u mít dobrou podporu interms TCP / IP stack

Nazdar,
Existuje nějaký programátor potřebné pro ethernet řadič IC? ..

Thank you for help me ...

Dobrý den, Ankur,

ENC28J60 vyžaduje další software, řekl IP stack, ale ne programátor.Software může mě důvod, proč je přístroj není vhodný pro aplikace, např. z důvodu omezeného prostoru kódu.Chci navrhnout jiný čip: W5100 z Wiznet.www.wiznet.co.kr

To je ethernetový řadič s vloženými TCP / IP stack, jak známo, např. z GSM modemy GPRS, včetně mnoha funkcemi, které by bylo třeba provést v softwaru jinak.Má také několik omezení, ale s největší pravděpodobností nebudou počítat pro vaši aplikaci.Mají také dobrým příkladem aplikace.
on their homepage.

Já vím, že Wiznet je zastoupena v Indii, viz Kde nakoupit
na jejich domovské stránky.Tam jsou také předchozí čipy z Wiznet, ale W5100 je asi nejlepší pro nové konstrukce, jeden-chip řešení, které nabízejí různá rozhraní.

Pozdravy,
Frank

Nazdar,
Mám IC ENC28J60.But i přesto nedostanou 89S8252.
Můžete mi prosím říct, na které v Indii jsem si to 89S8252 ic? ..

Thank you for help me ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back