ethernet crc vypočítat

T

tavidu

Guest
Mám crc32_8d verilog kód z: / / www.easics.com / WebTools / crctool. ale crc hodnota není správné ve srovnání s 802,3 standardní ethernet paketů. paket je: ÚVOD / neodvolatelnosti zúčtování: 55 55 55 55 55 55 55 D5 MODIFIKOVANÉ RPAT SEQUENCE (LOOP 29 krát) BE D7 23 47 6B 8F B3 14 5E FB 35 59 CRC 2F E0 AA EF, ale crc výsledek toho, co jsem je spočítat: AF D9 12 66 někdo můžete mi říct důvod?

Informujte se u eth_crc.v formou OpenCores ethernet jádro!

Můžete zjistit, CRC32 algoritmu z webových stránek. Pak můžete provést sami. Máte-li otázku znovu, mohu vám pomoci vyřešit vás otázku. Plesae dát svůj kód této stránky, a já vám pomůže.

Myslím, že jste pro výpočet CRC pro celý snímek (včetně výplní), s výjimkou odůvodnění část

u můžete vyzkoušet tím, že počáteční hodnota musí být všemi něčí a swap vstupních bitů před odesláním do tohoto modulu verilog CRC. a konečně doplňují crc výsledek a doufám, že swap u dostat správný výsledek

Ahoj všichni hledám spolehlivý CRC32 Kalkulátor ověřit své práci Mohl by mi někdo pomoct? Díky Mohammad

Ahoj Můj kód implementuje paralelní CRC32, kde data šířka je okusovat (4 bity), který se používá pro ethernet Teď jsem testbench, který zkoumá hodnoty vytvořené CRC a spočítá počet hodin vyžaduje, aby si to Zkoumá Hodnota CRC porovnáním s hodnotou I získané z kalkulátoru http://www.zorc.breitbandkatze.de/crc.html pro příklad: použití této kalkulačky pro zprávu dat = U (což je 8'h55) dostaneme CRC = C9034AF6 zkontrolovat svou práci jsem udělal tento testbench / / eb1 1 vždy @ (posedge CLK) začít Data = 4'b0101, pokud (CRC [31:0] == 32 ' hc9034af6) začíná $ displej (dále jen "CRC je uveden po", Clk_Counter, "hodiny"), # 5 $ skončit; end end při spuštění simulátoru a provést přerušení bodu na $ řádku displeje jsem zjistil, že se nezastaví a poběží navždy Myslíte si, že je chyba s mou prací? Myslíte si, že výsledek této kalkulačky není v pořádku? Vážím si ur pomoci díky

Také chci přidat něco zkouší hlavní porovnává CRC hodnoty se magické číslo 32'hc704dd7b tohoto řádku přiřadit CrcError = CRC [31:0] = 32'hc704dd7b;! A když jsem se snažil simulovat to jsem našel CrcError signál je vždy vysoká nevím kde je chyba? mohl byste, prosím pomoci?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back