Excellon formát NCDRILL v CADSTAR

G

Gundam001

Guest
Ahoj všem,

Potřebuji pomoc při vytváření NCDRILL na CADSTAR (libovolné verze).Kliknutím na tabulku není zakotvena ve vygenerovaném souboru.Já jsem se snaží změnit ASCII soubor excellon aby vygenerovaný co potřebuju je mám stejný výsledek.

Pokaždé, když jsem zobrazit nc vrtat v žádném CAM diváka, jsem stále potřeba psát každý vrták velkých ukázat skutečnou vrták údajů.

Potřebuji vaši pomoc.

Thanks in advance ..

zkuste excellon2.usr pro NC vrtačky soubor generace .. to bude dělat požadovanou operaci

Most CAM diváci mají možnost nahrát vrták tabulek.Já vím, že staré DOS CADSTAR nemohl vložit vrták velikostí NC soubory, takže si musel zatížení odděleně.V podstatě jsem používal pevnou nc.usr soubory PCB výrobců.Nejsem si vědom,
v případě posledních CADSTAR verze mohou generovat vrták velikostí a vestavěný nástroj automaticky jako většina jiných CAD systémů dělat.

i použití CAM350 a automaticky načte všechny údaje vrták s použitím pokud exellon2.usr.

CAM, které diváka pomocí ur? by mohly být zřízeny pouze na divákovi, že?

Zkuste provést nastavení v CAM podle nastavení, které jste poskytli v CADSTAR během NC Vyvrtejte generace je taková nulová supression koncové nebo leadind, formát použit, jednotky jsou angličtina nebo metrický.
Doufám, že pak budete mít požadovaný výsledek.

Můžete mi dát kopii excellon2.usr tak můžu podívat přes najít co je rozdílné s mou kopii a Vy.

Thanks in advance ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back